Wysłany: Sob 26 Lip, 2008
Anarchismo napisał/a
a może coś dodasz o zestawie lepiej
powiem tak jestem przed 70 tką a ściślej po 30 stce i daleko mi na szczęście jeszcze do 40 stki
hehe no zostawik pierwsza klasa, tymi sabiankami to bym nie pogardzil
a twoj wiek tak szacowalem po stylu twoich wypowiedzi, ale mam nadzieje ze miedzy nami "cool"
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
zauważyłem, o ile to nie jest tylko korekta a jeśli to by była trwała zmiana trendu to robimy zaklady że wkrótce nasi rodzimi sprzedawcy będą tłumaczyć podwyżki cen sprzętu umacniającym się dolarem? ciekawe tylko że jak dolar słabł to ceny nie spadały.....
interesują Cię warunki pokojowe? mikrofon od skype te sprawy ?/
mogę podeslać próbkę bo właśnie przed chwilą sobie zrobiłem, tyle że mam w tej chwili rozstrojone gary, poł dnia sobie je czyścilem a teraz nie chce mi się stroić. Poza tym naciągi już zużyte
jak chcesz to podaj maila to Ci podeślę
treznor
Wysłany: Sob 16 Sie, 2008
Powiedz mi jakie sa Twoje wrazenia na temat twoich dwoch crashy HHX?
powiem tak jak umiem najlepiej są to ciemne blachy ale że są w wyk brillant to są jaśniejsze niż zwykłe HHX i właśnie dlatego są moim zdaniem ciekawsze gdyż mają taki balans pomiędzy szlachetnym ciemnym a jasnym agresywnym.
Łączą w sobie te dwie cechy. Odzywają się bardzo szybko, dość szybko gasną, ciężko powiedzieć do jakiej muzy się najlepiej nadadzą, one dla mnie idealnie brzmią z bębnami same. Niestety nie mam teraz zespołu więc nie testowalem ich z różnymi brzmieniami ale wskazanie tych blach raczej do lżejszych odmian rocka, jazzu.
treznor
Update:
1) Nowy hi hat to Sabian Hand Hammered EQ hats 13" - bardzo wyraźne cyknięcie, hi hacik mało piaszczysty, bardzo selektywny, jest bardzo gruby i głośny.
2) Nowe naciągi we wszystkich tomach - para Evans EC2/G1, dodatkowo zakupiłem specjalne śruby zapobiegające się rozstrajaniu bębnów, przez co pozwoliłem sobie na ekstremalnie niski stroj, bębny bardzo dobrze teraz trzymają strój jest mięsiście nisko i naprawdę szatańsko jak na zestaw fusion.