bębny to DW PDP MX fusion. Kolor tabacco.
blaszki:
Istanbul Pre-Split SULTAN Hi-hat 14"
Paiste 2002 16" crash
Zildjan Avedis medium crash 18"
splash Stagg DH 10"
Naciągi jak narazie firmowe ale dają rade
BD: 22x18
TT: 10x8
TT: 12x9
TT: 14x12
SD: 14x5,5
Hardware: seria 8.1
- statyw prosty
- statyw łamany
- statyw pod werbel
- statyw pod hi-hat
- stopa
- tom holdery
- statyw łamany basix ( nie wiem która seria )
- ramię z clampem Giblartar
- 100% klonowe, lakierowane korpusy
- 10 śrub na bębnie basowym i werblu
- STM Pro - niezależny system zawieszenia tomów
- Naciągi DW Remo
- izolowane lugi oraz tom holder
enjoy
pozdro
Ostatnio zmieniony przez Virt Czw 25 Cze, 2009, w całości zmieniany 1 raz
no faktycznie... nie ma raida...
mi tam się wybitnie te fabryczne naciągi nie podobają. W kanciapie teraz mam oprócz mojego zestawu yamahe dp znajomego i pożyczyłem od niego 2 letnie emperory na tomy i teraz moje bejbe gada nieporównywalnie lepiej.Pomimo tego że właśnie te emperory są cholernie stare i zużyte.
... ostukiwalem kiedys ten zestaw , jest niezly , nawet na fabrycznych naciagach , sama centralka budzila tylko moje watpliwosci ale wtedy mogla byc nie zestrojona dobrze ...
Wysłany: Pią 09 Maj, 2008
zarzuc fotkami calego zestawu z blaszkami teraz, bom ciekaw jak sie to prezentuje
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Oho, ho jaki piękny cięty hi-hat. Czy moje porady się przydały i wyszło brzmieniowo coś fajnego z tego z hat'a? A jak się sprawuję 2002 btw ładnie się wyczyściła ta górna blaszka. Pozdrawiam.
_________________ Trzeba ćwiczyć bardzo, bardzo dużo..... nigdy tego nie robiłem..... bardzo tego żałuję.
aptp - Twoje porady bardzo się przydały, tylko z grubości nie zdejmowałem za dużo, wyszedł z tego dosyć głośny, przyjemnie syczący hat. Zamierzam używać go dłuższy czas
2002 zawodowy, bardzo mi pasuje brzmieniem. Cały wieczór spędziłem czyszcząc obie blaszki i raida - ogólnie po zabiegu blachy odżyły.
pozdro
_________________ "głupota ludzka jest jak miłosierdzie boskie - nie zna granic."
co do naciągów, to mogę je porównać do EC2, emperor, pinstripe i fabrycznych DW jakby to powiedzieć...? są bardziej otwarte, czuć głębię, są czułe, niezbyt głośne, jeśli można tak powiedzieć. Przy graniu nylonem jest spory atak. Zdecydowanie najlepsze naciągi jakie miałem a stroi się bęben bajkowo
Ogólnie powiem, że dopiero na tych naciągach usłyszałem możliwości klonu.
_________________ "głupota ludzka jest jak miłosierdzie boskie - nie zna granic."