Po przygodach na Polmuzie, Amati i Slowku, ponad rok temu stałem sie szczesliwym posiadaczem PDP MX Series. Od tamtego czasu drogą wielu wyrzeczeń oraz pracy i jeszcze raz pracy, udało mnie sie skomletowac taki oto set.
Aktualnie:
PDP MX Series
BD: 22x18 (8 śrub)
TT: 10x8
TT: 12x9
FT: 14x12
Black Panther Hand Hammered Brass SD 14x6.5
Blachy
Alchemy Raw Bell 8"
Alchemy Mini China 8"
Sabian HH China 14"
Zildjan ZHT Medium Thin Crash 16"
Zildjan ZHT China 16"
Istanbul Mehmet Radiant Rock Crash 16"
Istanbul Agop Sultan Custom Splash 10"
Istanbul Agop Pasha Custom Ride 20"
Istanbul Agop sultan Custom Hi-Hat 14"
Hardware:
DW Curved Front Rack With Cymbal Boom Arms
DW Curved Side Extension
DW Mini-Boom Cymbal Holder With Clamp (x3)
DW Puppy Bone Cymbal Arm
Pearl Drum Throne - D-1000S
Naciagi:
Remo Emperor Claer na tomach
Remo Abasador Coated na werblu
Evans EQ3 centralka
pierwsze PDP które mi sie podoba..!! świetny kolor..!! widze też że kolega używa świetnych blaszek... jak sprawuje się mini china i bell ?? miałem sobie takiego kupić ale padło na istanbula jeszcze raz gratuluje bebenków..!
_________________ W ODDALI KRZYŻ,ZNAK NIECZYSTEJ KRWI!
bardzo pozytywnie, trochę kombinowałem ze strojeniem udało mi sie osiagnac niskie brzmienie, takie "mokre" nazwałbym je Aczkolwiek w planach mam zakup Emada , ale jeszcze zobacze
bell ma bardzo surowe, szkliste brzmienie, bardzo glosny bez problemu ptrzebija sie. Podobnie chinka, tez szkliste, przeszywajace brzmienie, swietnie nadaje sie do akcentowania.
Cytat
Jak ci się sprawuje axis na cobrowych bijakach ?
Firmowe bijaki axisa ktore byly w tym modelu czyli tzw sonic hammers, sa do niczego. To bodajze najslabsza czesc axisa. Dopiero o wymianie na bijaki iron cobry, axis ma swietny atak.
Firmowe bijaki axisa ktore byly w tym modelu czyli tzw sonic hammers, sa do niczego. To bodajze najslabsza czesc axisa. Dopiero o wymianie na bijaki iron cobry, axis ma swietny atak.
Takie ja mam przynajmniej odczucie
TRIBAL
Wysłany: Wto 23 Wrz, 2008
zajebisty sprzęt! Coraz bardziej sie przekonuje do pdp!naprawde zaginający zestaw, szczególnie blacharka! Pozdr.
Wysłany: Czw 02 Paź, 2008
jedno słowo:
przepiękne!
drugie:
pozazdrościć!!!
powiedz mi jak wrażenia i zadowolenie z Istanbul Agop Pasha Custom Ride 20"
Nie jest dla Ciebie za ciemny i za suchy w porównaniu z resztą blachary? chodzi mi jedynie o indywidualne odczucia. pozdr.