Wreszcie moge pochwalić sie moim sprzetem. Jak narazie to nic imponujacego ale jak narazie w zupelnosci mi wystarcza. Bebny staly w kartonach 2 miesiace, teraz juz znalazlem miejsce na granie.
Osz kurde... ale masz kosmiczny kąt ustawienia tomów
Kolor brzydki... inne kolory z M birchow sa o wiele ladniejsze Ale to już kwestia gustu
Za to brzmienie tych bębnów jest bardzo fajne
Ostatnio w szkole miałem okazje pograć na mapexie M birchu krótki koncert i bardzo mi się podobało brzmienie tych bębnów
kórde?
ale poważnie - bardzo egzotyczne ustawienie powinieneś nad tym trochę pokombinować bo jak fajne ustawisz to się fajnie gra - tutaj przytoczę bardzo znane powiedzenie: "Jak sobie pościelisz, tak się wyśpisz"
Wszyscy z tym ustawieniem:) Tak naprawde nie mialem jeszcze czasu aby nad tym posiedziec. Perka zostala rozlozona jak widac, czyli byle jak. narazie nie mialem czasu z tym pokombinowac, sesja sie zbliza to dlatego ;p. Dopiero teraz na zdjeciach zauwazylem, ze tom 14" jest az tak daleko. Przy graniu jakos nie zwrocilem na to uwagi:) Dzisiaj bede w sali wiec troche nad tym posiedze.
(clamp nie jest na sprzedaz)
takie ustawienie to dla mnie jest trochę zbyt hardkorowe ja sobie wysunąłem tomy na bok, ale nie aż tak bardzo. Zrobiłem to ze względu na to żeby mieć bliżej ride, ale właśnie starałem sie nie przesadzić żeby tomy nie były za daleko od floor tomów
trochę to mało obrazowo wyjaśniłem ale chyba jakoś da radę pojąć o co mi chodzi ewentualnie mogę zrobić zdjęcie
Dawno nie bylo mnie w tym temacie a od tego czasu troche sie zmienilo.
Talerze Alchemy Art odeszly do lamusa, ze wzgledu na pekniecia (ostal sie jedynie hi-hat). Nowe crashe to Sabian AAX Metal 16', Istanbul Radiant 17', oprocz tego china Paiste 802 18' i ride Istanbul Radiant Mehmet 20'. Werbel wyposazony w nowe naciagi Remo CS na gorze i Remo Ambasador Snare na dole (Evans nie siadl kompletnie). Zmienilo sie ustawienie, czyli jak widac gram teraz klasycznie i narazie nie zamierzam tego zmieniac. Doszedl takze stroik Drum Dial, ktory na poczatku pomagal mi w strojeniu. Teraz jednak wole swoje ucho:)
Ponizej zdjecia (przepraszam za jakos, ale robione tylko telefonem, takze oswietlenie na kanciapie nie jest ajwyzszych lotow)