Jak na razie mam dokładnie takie ustawienie bębnów, tylko 10' ze statywu i to chyba najbardziej mi podchodzi. Chciałbym jeszcze 8' obok 10' powiesić, a 12 odłożyć na szafę
Ale za jakieś pół roku pewnie znów mi się koncepcja zmieni
matelusz
Wysłany: Pon 23 Lut, 2009
No ladnie teraz:) Wiesz ze tak lubie ... I zawsze mowiles ze z 3 tomami lepiej jak tak gralem:)
I juz CI kiedys mowilem ze dla mnie ten crash to tak wysoko troche:)
Ostatnio zmieniony przez lib Nie 26 Kwi, 2009, w całości zmieniany 1 raz
matelusz
Wysłany: Nie 26 Kwi, 2009
nareszcie zdjęcia zrobione normalnym aparatem i kolor beczek tak jak w rzeczywistości. I miałeś racje że będzie pasował ten czarny:) ps. Tylko te blaszki wyczyść w końcu:)
Dzięki Tygrysku
Wypróbuj jeszcze ustawienie tomów 12' 10' 14', będziesz mieć więcej miejsca na rajda, poza tym chyba jeszcze tej opcji nie przerabiałeś
Strzałeńka Lib, to jest najbardziej optymalna konfiguracja ;], kombinuję z ustawieniem co chwilę i już kilka razy wróciłem do dokładnie takiego. Bardzo zgrabne toto masz, a z clampa zawsze będziesz mógł ramię zrobić, zainwestuj w takiego łamanego Mapexa, zawsze będziesz mógł go wykorzystać jako element ramienia pod blaszkę EDIT: linka wcięło http://drumcenter.pl/prod...-904-Multiclamp
gralem tak dosc dlugo ale zawsze sie denerwowalem bo mi za daleko do 2 floortoma troszke bylo
Miałem to samo, i najpierw poszło 10' i 14'12' obok siebie, potem 12' na lewo, a ostatecznie 12' na szafę i tak jest idealnie
Lib, stary, wiem, że to może Cię dobić, ale uściślając nie masz żadnego floor toma, tylko trzy tom-tomy i dla równowagi... Święty Mikołaj nie istnieje ;]
Wysłany: Czw 16 Wrz, 2010
hohoho, szalejemy lib widze graty, graty!
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!