Moja przygoda z garami zaczęła się jakieś 3 lata temu, po pół roku dostałem od babci swoją 1 perkusję, był to Mapex Q standart. Tak tak to był mapex:D
Oczywiście ucieszony byłem jak dziecko w sklepie z cukierkami, ale nagle bęc okazało się, że no blach to tam nie ma;/ Z miną zbitego psa poszedłem do kolegi, który pożyczył mi swoje blachy ze szpadra. Oh jaki ucieszony wróciłem, nie przeszkadzało mi to, że talerze pogięte i brzmią jak dzwony, ale gdy zacząłem kombinować ze strojem itd, zacząłem chadzać na koncerty, to klubów na jamy itp, stwierdziłem, że moje bębny nie brzmią. Zaczęła się wszelaka kombinacja ze strojeniem i innymi ciekawymi rzeczami. Kupiłem Zildjiany ZBT pro i chodziłem znów jak nowo narodzony.
Niedawno udało mi się namówić rodziców na wymianę sprzętu.
No i dzisiaj przyjechał kurier i zostawił 3 paczuszki, gdy się o tym dowiedziałem ( sms od mamy, aż dziw że umiała napisać) dzień tak masakrycznie mi się dłużył, że prawie wybuchłem. Wpadłem do domu i odrazu zabrałem się za kartony, i składanie mojego nowego zestawu za który dostane masę komentarzy typu "Następny Mapex" itd. Nie przeszkadza mi to, że jestem n-tym użytkownikiem, poza tym ta firma jeszcze mnie nie zawiodła. No dobra nie truje wam już d*py.
Mapex Pro M Fusion Sienna Burst:
TT: 10x8, 12.9, 14.11
SD: 14x5,5
BD: 22x18
Wszystkie naciągi narazie Mapex by Remo, ale to już niedługo. Tylko na werblu Evans Power Reverse Center Dot.
Hardware Mapex dodawany do Pro M.
Blaszydła:
Zildian ZBT PRO Crash 16", Ride 20 i hh 14" + Mini China Stagg SH 8"
Oczywiście pierwsze co odwaliłem tomholder od centrali bo nienawidzę tego.
Solidny kawał sprzętu! Ustawienie tomów dziwnie znajome
No i co z tego, że na forum jest 763534735891385656 Mapexów wszelkich klas.
To dobre bębny są i już...
Poza tym bardzo fajny kolorek, swoją drogą już trzecie wakacje przymierzam się do odarcia ze skóry mojego Q i zrobienia na satin, ale jakoś mi się nie chce
Biafra nie mam zielonego pojęcia jakoś nie sprawdzałem.
dr_Petronius_ums i w ogole wszyscy.
Jakby ktoś chciał usłyszeć garki na żywo to zapraszam n a koncert do klubi Artysta we Wrocławiu dnia 31 ( sobota start bodajże 21)
Pozdrawiam
_________________ nonstop.art.pl
Ostatnio zmieniony przez lib Sro 21 Maj, 2008, w całości zmieniany 1 raz
Powiem Ci ze przezywałem to samo kiedy kupiłem pierwsza perke(niemogłem sie doczekac na kuriera,sekundy leciały jak minuty),tylko ze w moim przypadku był to Mapex Q i tez mnie to g**no obchodzi ze jestem 2 345 678 osoba z Mapexem.Wazne jest to ze ładnie brzmi i wyglada.Acha, bardzo fajny secik,zycze udanej gry.pozdro
Bardzo fajny sprzet:) Widzialem i dotykalem osobiscie:) I musze przyznac ze przez dwa miechy cieszylem sie ze mam od piotrka lepsza perke:) Teraz jest inaczej..
nie umie przeciez tych zdjec dodac.. Przeciez ja na kompie to jeszcze goprzej sie znam niz na grze na perce:) Ale i tak lubie swoje gary:) A pochwale sie jak juz naciagi dojda no i biale rezo:) Sorki za offtop