super kolor, bebny swietnie wygladaja a i hardware godny pozazdroszczenia ciekawi mnie ten superstar custom, nie mialem przyjemnosci z tymi beczkami a ciekawi mnie ich brzmienie
ustawienie blach kosmiczne i jak dla mnie na maksa niewygodne, no, ale skoro tak ci sie dobrze gra..
chyba wszystkim poczatkujacym wydaje sie ze tak jest wygodniej pozniej w miare czasu to sie zmienia... lub nie
_________________ . . . przez całe stulecia wywyższał człowieka nad zwierzę i wznosił go ku wyżynom nie kij, ale muzyka: czar powabnej prawdy, powab jej wzorców. Borys Pasternak
ustawienie blach kosmiczne i jak dla mnie na maksa niewygodne, no, ale skoro tak ci sie dobrze gra..
Keeping Drummin napisał/a
chyba wszystkim poczatkujacym wydaje sie ze tak jest wygodniej pozniej w miare czasu to sie zmienia... lub nie
Spodziewalem sie takiego pytania, wiec juz tlumacze o co chodzi
Moj problem polega na tym, ze 3/4 mojej prawej kosci ramieniowej to implant z jakiegos kosmicznego stopu metali (jestem wiec tru-metalem ), a dodatkowo mam usuniete 70% miesni tegoz ramienia. Przyczyna wiec prozaiczna - nie bylbym w stanie grac na ridzie prawa reka przez dluzszy czas i tyle. A co do ustawienia... To mi sie wlasnie podoba w perkusji, ze moge sobie poustawiac wszystko pod siebie, zeby mi sie gralo dobrze. Byc moze z czasem sie to zmieni (juz i tak sporo eksperymentowalem), ale poki co to jest wariant wygodny i optymalny.
Bebny kupowalem w Polsce, w Intertonie - to jest chyba jedyne miejsce, gdzie je mozna dostac (w koncu dystrybutor ) w pozostalych sklepach najczesciej sa w postaci wirtualnej.
Brzmienie, jak juz pisalem wczesniej, zajebiste i tyle. Wykonanie rowniez. Jestem w 100% zadowolony z zakupu
Byc moze za jakis czas wrzuce cos do tworczosci (kiedy tylko bedzie sie nadawalo do wrzucenia ).
nie bierz tak bardzo do siebie uwag odnosnie ustawienia - to ty grasz na bebnach i masz prawo ustawiac tak, jak jest ci wygodnie i nikomu nic do tego sytuacji z reka nie zazdroszcze, respect za to, ze mimo wszystko grasz i sie nie poddajesz!
superstar mnie ciekawil, ich cena jest zaporowa i kosmiczna - tym bardziej, ze poza wykonczeniem nie roznia sie chyba te bebny od `zwykłego` superstara zbyt wieloma rzeczami. No, ale jak mowilem - nie slyszalem ich, wiec nie bede sie wypowiadac grunt, ze jestes zadowolony - czekam usilnie na probki i pozdrawiam