bardzo fajny zestaw i kolorek, gdzie kupiłes timbalesa ?
_________________ ==
satan
Wysłany: Sro 05 Mar, 2008
nowicjusz napisał/a
Kapitalnie to wyglada, pełen respect jak sie sprawuje china xs20 ?
Heh, na tej chince zawiodłem sie i to bardzo, liczyłem ze lepiej to zagada... To powinno sie nazywac CHINA-GONG! Ten stagg po lewej to zjada Sabiana na sniadanie, mysle nad zmianą tego XS20 bo liczyłem na choć troszke piaseczku a tu nici z tego.
Co do timbalesa to trafiła mi sie niecaly rok temu super okazja. Jakiś koleś zamawiał z USA cały set DW i do tego jeszcze mu dołozyli tego timbalesa a że nie był mu potrzebny to oddał nowke do komisu. Wypatrzyłem go przypadkowo i od razu wziąłem. Rewelacyjnie gada
o fajny...mam ten sam tylko stantard i blaszek mniej...jak Ci sie tomy na tych naciągach sprawują?moje standardowe juz pytanie hehe
_________________ jak bum cyk cyk
satan
Wysłany: Pon 19 Maj, 2008
no więc, g2 wspaniale sie spisuja, na www.myspace.com/animuspl mozesz posłuchac jak gadają bębenki, jak dla mnie taki zestawik spisał sie naprawde przyzwoicie jestem z nich zadowolony, pozdrawiam
[size=9][ Dodano: Pią 13 Mar, 2009 ][/size]
Nowe zdjęcia seciku, rozrósł się o małego bella 6' od Alchemy, doszły nowe naciągi EC2 clear na tomtomy, emadzikII na stope, HD dry na werbel i g2 na timbalesa i juz od dłuższego czasu ride Zildek Z CUSTOM