Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Sprzęt » Pokaż nam Swój sprzęt » Moja Yamaha...
Moja Yamaha...
Autor Wiadomość
misiu68 

Wysłany: Czw 08 Sty, 2009   

No....
ładny Gwiazdorek ;) twin i blaszki?
Ja od miesiąca czekam na stopę i stojak po werbel z Yamahy (powiedzieli mi, że może jutro :neutral: )
Co to za werbelek?
Pozdrawiam
Misiu68

Sorry, już wiem jaki (doczytałem :razz: ) też mam czarny klonowy, tylko z dwoma "sprężynkami" ;)
Ostatnio zmieniony przez misiu68 Czw 08 Sty, 2009, w całości zmieniany 1 raz  

pmarcus 

ja czekalem na hardware yamahy ponad miesiac a i tak zapomnieli jeszcze o 1 statywie:P
a werbelek to yamaha tour custom z zestawu:) klonik... daje rade ale z checia bym sie zamienil na jakiegos picolaka:D

Totem 
potem ...

A jak sie twin sprawuje?

pmarcus 

bardzo fajnie:) polecam... zreszta mialem kiedys identycznego singla w ktorym sie zakochalem i powiedzialem sobie wtedy ze nic innego nie bede mial... naprawde full profesjonalny sprzet:)

misiu68 

Wysłany: Sob 10 Sty, 2009   

Na początku chciałem przeprosić pmarcus'a, że robię tutaj tzn. w jeg temacie ogólną dyskusję na temat Yamahy Oak :cool: Anarchismo bardzo dziękuję za uwagi dotyczące Diplomatów na rezonansach (miał racje, wróciłem do ambasadorów, zostawiając Diplomaty na eksperymenty w przyszłości) Szczególne podziękowania dla forumowego kolegi Mayki, mojego guru :cool: i nauczyciela za niskie nastrojenie (i naukę strojenia) Po prostu na niskim stroju te bębny to po prostu miazga dla otoczenia. Ustawionego obok Ludwiga CS Combo prawie nie słychać (no może trochę przesadziłem), a przelatujące F16 (niedaleko są Krzesiny) zaczęły omijać moją okolicę z obawy uszkodzenia instrumentów pokładowych. Reasumując Emperor/Ambasador to jest to :!: Niestety stroik do mnie idzie jeszcze, jak przyjdzie poeksperymentuję z wyższym strojem.
Pozdrawiam
Misiu68

Anarchismo 
Cowboy From Hell

Wysłany: Sob 10 Sty, 2009   

tak emperor + ambasador równa się mięso
sprawdzone potwierdzone

lecz ja się teraz przerzucam na evansy bo już mi się trochę remo znudziło :)

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Sprzęt » Pokaż nam Swój sprzęt » Moja Yamaha...