Witam To jest mój pierwszy post więc wpierw się przedstawię.Mam na imię Maciej ale wole jak się do mnie mówi Richard ponieważ przyzwyczaiłem się że tak na mnie zawsze mówią ludzie z mojego bandu. Mam 13 lat ale prosze nie traktujcie mnie jak gówniarza xp. Gram na bębnach od konca lipca 2007 roku czyli niedługo ;p Ogólnie z zespołem gram Rock i podgatunki, niekiedy nawet troche metalu ale nie chcę spoczywac tylko na jednym gatunku muzyki więc chce grać wszystkie gatunki.Ale teraz przejdę do konkretu ;p Mój zestawik to DB Percussion (takie japońskie mało znane g***o)
Zestaw Fusion,Kolor Czarny
BD - 20x16
TT - 10x9
TT - 12x10
FT - 14x14
SD - 14x5,5 Stalowy Sonor 2000
Blaszki:
Crash - 16" Zildjian Planet Z
Ride - 20" Zildjian Planet Z
Hi Hat - 14" Zildjian Planet Z
Splash - 13" Amati (przerobiony z górnej blaszkii Hi-Hatu xp)
Hardware:
Gibraltar i DB Percussion
Twin Echo
A własnie niedługo bodajże za miesiąc kupuje nowe gary i blachy.
Stary...skąd żeś te bębny uciułał? Te "pseudo obręcze" pod tomami wygladaja jak jakieś uszczelki Apropo blach: chciałbym na takich zaczynać! Jak tak wymiatasz w zespole nagrajcie cos i pochwal się
nawalator
wspułczuj xp
a na crash test i wspólne granie zapraszam
eS.
Mój wujas kupił je od jakiegoś faceta z niemiec i jak widać zrobił mojego wujaszka w bambuko xp
Heh za 2 tygodnie jedziemy do studyja mojego znajomego nagrać naszą pierwszą piosenke więc się pochwale po nagraniu
To studyjko bardzo małe ale starczy
Oj eS. no nie wiem czy tak wymiatam xp gram dopiero od końca wakacji 2007 ale już spooooro umiem
Przepraszam za ten "mały" rozmiar zdięć. xD
Już poprawiłem
Wysłany: Sro 23 Kwi, 2008
Globusos napisał/a
nawalator napisał/a
O maj gat, nei wiem, czy współczuć, czy gratulowac perki.^^
ty za to zaczynales na zajebiscie prymitywnym polmuzhipgigu.
uwazasz teraz, ze jestes fajniejszy?
czy mozesz wrzucic na luz? wspolczuje bo teraz ma cos lepszego a gratuluje bo chyba dobrze wie na czym sam zaczynal...
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Ogólnie jak na początek to zestaw niezły. Ja jak byłem w Twoim wieku (tzn 5 lata temu) zaczynałem na Polmuzie, którego sprzedałem dopiero w 2006 r. Ćwicz młody a daleko zajdziesz. Nie ograniczaj sie do grania z kapelą bo ja tak robiłem (ćwicze dopiero od września 2007) i nadal jestem na niskim poziomie.