Filip
Wysłany: Pią 19 Paź, 2007
Dosyć? Dzięki za komentarze, proszę się nie krępować w wystawianiu następnych... Pozdrawiam!
Filip
Wysłany: Sob 27 Paź, 2007
No i zmiana kolejna... Pryszedł do mnie Hi-Hat Sabian Hand Hammered Manhattan Groove Hats 13"... Blaszka jest używana... Cud, miód i orzeszki! Zapraszam do komentowania zdjęć i Pozdrawiam!
Filip
Wysłany: Czw 31 Sty, 2008
Nowość... Sabian HHX Evolution Splash 10"... :
Ten oto splash jest zawieszony na ramieniu Yamahy CH-740 (taki mały, specjalnie przeznaczony do splashy), który również zakupiłem... :
Widok ogólny:
Zakupiłem również Clamp Yamahy CSAT924, jednak jeszcze mi nie doszedł... Więc czekam... Co dalej? Może drugi Hi-Hat Sabian Signature V-Fx 12", o ile oczywiście znajdę... Pozdrawiam i zapraszam do komentowania!
Filip
Wysłany: Pią 21 Mar, 2008
Takie "Maleństwo... ;] Pożyczone, ale z tego też na codzień korzystam... 4 i 1/4 oktawy tylko, ale jest wypasss...
Filip
Wysłany: Wto 08 Lip, 2008
Stara podarta torba na hardware poszła nareszcie w odstawke... Zastąpiła Ją skrzynia na Hardware!
Najbliższe plany: pod koniec wakacji Ride Zildjian K Left Side Ride 20", po wakacjach: Hi-Hat Zildjian A Custom Special Recording 12" i Zildjian K Dark Crash 17"... A dalej się zobaczy... Pozdrawiam!
Filip
Wysłany: Pon 25 Sie, 2008
Czekam na niego... Zildjian K Custom Left Side Ride 20" kupiony... Fotki myślę, że na dniach jak już przyjdzie... Będzie Jazzzz...
Filip
Wysłany: Wto 16 Wrz, 2008
Nowe blaszki...
Zildjian K Custom Dark Crash 17"...
I moje ulubione... K Custom Left Side Ride 20"... ))
Fotki z aktualnie wyglądającymi Garami dam, jak przyjdą mi statywy... Oczywiście Yamahy... A co dalej? To się zobaczy... Na pewno zmiana naciągów na powlekane na tomach i Aquarian SKI na centrale... Zapraszam do komentowania... Pozdrawiam!
Filip
Wysłany: Sob 11 Paź, 2008
Stan na dziś:
Bębny Yamaha SCA: 22", 10", 12", 14", 14", na centrali SKI i jako rezo Yamaha, na Tomach i werblu Remo Ambasador Coated i na rezo Yamaha.
Blachy:
13" Sabian Hand Hammered Manhattan Groove Hat
10" Sabian HHX Evolution Splash
18,5" Sabian Signature Explosion Crash syg. Chad Smith
20" Sabian Hand Hammered Heavy Ride
17" Zildjian K Dark Thin Crash
20" Zildjian K Custom Left Side Ride syg. Peter Erskine
sorry za wcięcie ale 17 Zilda to nie K-custom, to K (dwa posty wyżej)
co jest i tak w miarę bez znaczenia bo przefajna blacha
left miodny, szkoda, że się nie nadaje na jedyny ride, ale rideowe akcenty smaczne na nim są.
miałem okazję taki rzetestować, ale nie stać mnie na wszystko, więc podziękowałem.
Piękne blachy
gratulasy
Filip
Wysłany: Nie 12 Paź, 2008
jezyor: Przy crashu nie ma Custom... Jest przy Ride'zie... Ale apropo crasha nie jest to chyba to czego szukam... Szukałem blaszki która by tak syczała, niestety, ta za mało syczy... Ale na celowniku jakby co mam Armade 16"... Typowo jazzowa blacha - taka jaką chciałem... A co do Left Side'a - mój faworyt w moich blaszkach... Thx za komentarze... Pozdrawiam!