No bębenki całkiem całkiem, kolorek mógłby być trochę inny, ale wiadomo że liczy się głównie brzmienie I mam pytanko czy tam w tle nie stoi secik Jacka z Virgin Snatch ?
Fajniutkie garki
a przypadkiem nie mieliścię problemu z nagłośnianiem centralki ?
PS: Są takie specjalne mikrofoniki do centrali bez otworów ale kosztują dość sporo
Filip
Wysłany: Sob 10 Lut, 2007
Serfman: Epidamia...
Filipe: Nie... Centrala była bardzo dobrze nagłośniona... Było ją bardzo dobrze słychać...
Bardzo możliwe że w niedalekim czasie będzie mały update o Sabian HH Heavy Ride 20...
hehehe
czytam sobie, i przez dobre 5 sec. nie mogłem rozwalić o co chodzi z tym "Sabian HH Heavy Ride 20'' "
Mooj tok rozumowania przez te 5 sec:
"Sabian" - myśl / ok /
HH - myśl / Hi Hat... ok /
Heavy - myśl / no niech będzie /
Ride - myśl / jakiś nowy model hi-hatu?? /
20'' - myśl / i to DUŻY nowy model... /
Po szybkim przeczytaniu jeszcze raz ogarnął mnie paniczny śmiech xD xD
Filip
Wysłany: Czw 12 Lip, 2007
Kolejny UPDATE!
Już cały, a nie tak jak wcześniej tylko na werbel, hardware i centrale zestaw pokrowców Canto Syg. DC:
Naciągi na Tomy 10, 12 i 14" Remo Pinstripe:
I stołeczek Basix DT 410 (Za rok Tama):
Sorry za zdjęcia (Telefonik)... Chyba do końca wakacji narazie koniec z Updatami... Dalej czekam na Ride Sabian HH Heavy Ride 20"... Może się jeszcze skuszę o Aquariana SKII i jakiś naciąg na werbel? Pozdro
Fajne gary, a ten hihat z istanbul jak się sprawuje ??
Filip
Wysłany: Nie 15 Lip, 2007
Bardzo fajnie, jednak to jeszcze nie to co szukam... Otwarty jest bardzo szklisty i niski... Zamknięty robi się ciemniejszy...
Filip
Wysłany: Pią 07 Wrz, 2007
Po 3 miechach czekania wreszcie przyszedł mój Sabian Hand Hammered Heavy Ride 20"... Foty:
Kolejnym zakupem będzie Sabian Hand Hammered Sound Control Crash 16" i Aquarian SKII + Regulator (biały) na centrale i jakiś naciąg na werbel, ale to pod koniec Października... Sorry za jakoś fotek, ale były robione komem... Pozdrawiam!
Filip
Wysłany: Sro 26 Wrz, 2007
Kolejne "Maleństwo" 18.5 calowe... Sabian Signature Explosion Crash 18.5"...
Filip
Wysłany: Sro 26 Wrz, 2007
Na brak Wesel nie narzekam... I tak się cieszę że w wieku 17 lat zarabiam... Jeszcze nie, gdyż nie byłem w studiu go opukać, a tam aktualnie stoją moje bębny, jednak Sound Room Sabiana jest bardzo wiarygodny... Przynajmniej jeśli chodzi o mój Ride... www.sabian.com Pozdrawiam!
A tak Swoją drogą, ten Crash to świetna blaszka, za Śmieszne pieniądze!
Filip
Wysłany: Pią 28 Wrz, 2007
Mam narazie inne wydatki związane z Bębnami... A Aparat? Tego nie można tak nazwać... To Sony Ericson K310i... Jeśli chodzi o Crash, to naprawdę na stronie Sabiana próbki w pełni oddają brzmienie blachy na żywo... Ten Crash to wielkie bydlę jak cholera, aż się dziwnie czuję (Tak jakbym miał dwa Ride'y... ) i trzeba trochę siły w niego włożyć, żeby się odezwał... Ja bym tą blachę bardziej nazwał Crash-Ride... Pozdrawiam i życzę powodzenia!
Filip
Wysłany: Czw 18 Paź, 2007
Fotki ładniejsze... Oglądać i komentować proszę...
Prawdopodobnie już niedługo Hi-Hat Istanbula zastąpi: Sabian Hand Hammered Manhattan Groove Hats 13"... Pozdrawiam i zapraszam do komentowania!