heh co sie stało z lewą pałka ?? bo wyglada jakby ja ktos chciał w połowie przegrysc . zestaw marzenie jak dla mnie
tak jak napisali juz inni, pałka zdewastowana od rimshotów po dość długim okresie uzytkowania, poza tym to były 2 ostatnie pałki jakie wtedy miałem, więc nie miałem wyboru, musiałem tym grać.
Cytat
a jaki był cały koszt tego przppięknego zestawu ??
tego to nie wiedza nawet najstarsi indianie, więc nie pytaj
_________________ Rhytm is a way to transmit a description of experience
in an emotional and not abstract way.
It is more than a metaphor:
It is a physical experience as real as any other.
No i stało się Ku*** mać! Jak to cudeńko brzmi W życiu czegoś lepszego nie słyszałem, w dodatku te splashe Sabiana. Miodzio.
Wg mnie najlepsza w tym wszystkim jest centrala, dla mnie to ideał jeśli chodzi o brzmienie. Natomiast tomy, mógłbyś trochę staranniej nastroić Ale i tak jest kosmicznie Blachy też świetne, wszystko ze sobą gra, wszystko do reszty pasuje. Hardware wyczesany takoż. Także REWELACJA po prostu. Pozdro!
@Jacek-szary tejp, nieodzowny wszędzie po prostu przed fotkami rozstawiałem zestaw i znaczyłem taśmą slady na dywaniku, co z reszta widać na fotkach ;] A co do tomów, to w przyszłym tygodniu zakładam g2, więc powinna byc różnica między nimi a 2-3 letnimi emperorami
@Engram - gram teraz ze Spontanami, baardzo pozytywni ludzie, a salka na rogu górczewskiej/prymasa. Z exlibris nie wiem co sie stało, podobno szukają sekcji i wokalu, ale prawde mówiąc mam to w dupie Ciesze sie ze w końcu gram z normalnymi ludźmi i mam fajną salencje :D Może w końcu zaczne ćwiczyc
Witam!O KU**A mnie to kopara opada jak patrze na twojego seta!jest zarąbisty,bebny kosa,ustawienie i konfiguracja również kosa!Talerze wysoka półka ale nie w moim stylu,ale też obiektywnie mówiąc to mnie sie podobaja.Jak patrze na tą perke to czuje mokro w <no wiecie gdzie:p>.W planach mam nową perkusję,nom ale za troche czasu:di właśnie też jak będe kupował to Pearla master custom tylko że MRX z ramą.Perka zajebiaszcza.
Prawda jest taka, że żeby być w Polsce indywidualnością, pod względem jak to powiedział Dr Reference przekaźnika trzeba mieć jakieś maksymalnie customowe bębny (SJC drums, Truth, Pork pie). Nie wiem czy ktokolwiek w Polsce posiada bębny tych marek.
Żeby nie było offtopa.
Mi byłoby szkoda takich bębnów. Śliczne
Mi tez ich szkoda, ale co zrobić, życie, nie stać mnie na 2 sety z wysokiej półki. Co do zmiany to narazie chce zamienić na coś mniejszego i tańszego, np yamaszka sc taką jak miałem bo i tak używam teraz 2 tomy + werbelek 12 A coś z wyższej półki będzie pewnie pod koniec roku jak sie dobrze sprawy potoczą. Jakieś extra rzadkości żeby sie wyróżniać z tłumu nie są mi potrzebne, starczy jakiś "standardzik" w stylu refa, czy tamy starclassic
Mały update ;]
Stwierdziłem, że nie ma co narazie zamieniać mmxa na referenca i postanowiłem kupic kilka innych rzeczy ;] na razie doszedł tylko werbelek referenca i 2 presonusy - firestudio firewire i digibox fs - czekam jeszcze na mikrofony do tego, pozostale werbelki i trochę hardware'u.