Jako, ze mam troszke wolnego czasu to i ja po krótce przedstawie historie swoich bębenków
Na poczatku był hohner, którego bardzo miło wspominam Po wymianie hardware i naciągów wyszły z tej zabawki całkiem fajne garczki. niestety posiadam tylko kiepska fotke
Hohnera sprzedałem, gdy wyjechałem na studia z założeniem, ze bede miał dłuuuugą przerwę w bebnieniu. Na szczęście nie wyszło i musiałem cos na szybkiego kupić, padło na yamahe stage custom:
po roku Yamahe zmieniłem na Pearla mmx, który na początku wyglądał tak:
ale troszke spuchł i teraz jest tak:
Troszke rozmazane, ale mi sie podoba:
i na koniec same blaszki:
pozdr
Ostatnio zmieniony przez MicMart Nie 30 Lis, 2008, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Rhytm is a way to transmit a description of experience
in an emotional and not abstract way.
It is more than a metaphor:
It is a physical experience as real as any other.
O Mahomecie! Przeto to cudo jest wielkie, i chociaz nie podoba mi sie brokatowy design - ogrom zestawu wrecz mnie porazil. Az strach pomyslec co MicArt realizuje na nim (mozna gdzies posluchac?). Gratulacje.
Az strach pomyslec co MicMart realizuje na nim (mozna gdzies posluchac?). Gratulacje.
no własnie strach, ze mam takie bebny a grac nie potrafie . Materiał narywany półtora roku temu mozna posłuchać tu. Niestety brzmienie maskryczne . Poza tym materiał nie do końca aktualny, bo zmienilismy wokal na męski i troszke inaczej gramy teraz
Mnie też podoba się ten zestawik przed powiększeniem. Potem to już taki Portnoy, przy czym i tak bardzo zazdroszczę Czarne obręcze roxują... Gdzieś kiedyś na allegro buszował Premier Cabria Goth edition... Piękne
Mniamuśny secik, gratuluję , oddajcie sprawę nagrywania komuś, kto nagrywał wcześniej beczki z tej półki i będzie wiedział jakie brzmienie z nich wykręcić
powiem tak......wspolczuje ci noszenia na koncertach
He he, dokładnie to samo mi przyszło do głowy. Ale jak już stoi na scenie, to fajna rzecz. Szkoda że nie bordowe. Dodatkowy hi hat, to Avedis new beat 13"?
Powiem tyle ŁO KUR***!!! Z tego całego sprzętu mam te same słuchawki wytłumiające. Jeszcze tylko 10 tomów, 15 blach i 2 tony hardwaru i bede sie tez chwalił takim "maleństwem"...
Monster Ślicznotka
Każdy chyba przechodzi ten etap - wielkości Niestety utrapienie z noszeniem, składaniem i nagłośnieneim tego jest mocno zniechęcające (przynajmniej u mnie )
Najbardziej zazdościć można tego werbeleka Mniam !!
Mam jeszcze do niego obręcze 2,3mm
Pozdrowienia !
Bardzo ladne - Zazdroszcze
Ale nie zgadzam sie z opinia, ze ograniczanie to jedyny sluszny wybor na stare lata hehe
Wszystko zalezy od muzy jaka sie gra - czasem przydaje sie cos wiecej niz stopa +werbelek
czy moglbys mi powiedziec na czym wieszasz te splashe?? gdzie cos takiego mozna nabyc i ile takie cus kosztuje??
_________________ . . . przez całe stulecia wywyższał człowieka nad zwierzę i wznosił go ku wyżynom nie kij, ale muzyka: czar powabnej prawdy, powab jej wzorców. Borys Pasternak
jest to ramie pearla model ch-2000 ido tego dokupowałem po 2 główki tl-2000 do kazdego ramienia. Cena wg cennika dystrybutora za ch-2000 - 400pln a za tl-2000 - 250 za sztuke o ile sie nie myle. Co do cen wystarczy poszukac i bez problemu mozna 20% taniej znaleźć.