No to masz Suri hip-giga Ja sobie robiłem centralkę 12' z tomu polmuza do ćwiczenia w domu i za trzymadło do centrali i stopy służy mi mocowanie do samochodowego bagażnika dachowego
W pokoju to masz burdel po prostu, a nie nieład artystyczny.
Możesz toto krwiste co tam stoi nazwać 'Czerwony Baron'
A tak BTW to jesteś pozer bo rozmiary setu to prawie od Kubu zgapiłeś
Kasa byla potrzebna bo juz nie mialem z czego zyc, a zyskalem na niej Duuuuzo, wiec....
Ale fakt faktem tesknie Szczesliwie jest u kumpla, wiec moze ja kiedys odzyskam.
A zdrastwujtjie tawarisze od kijaszkow
Nowe zdjecia, w nowym pomieszczeniu "na stryszku", z nowym hatem i malo wygodnym metronomem:
Paczta i podziwiajta
Wysłany: Sob 11 Lip, 2009
fajny hacik
a tak pozatym to szal pieroga na patelni z tym ustawieniem
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Wto 08 Wrz, 2009
linki nie lataja i trza kopiowac...nietypowe wykonczenie, ale mi sie podoba
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Z tego co mi wiadomo to japonska Aria, ale pewnosci nikt nie ma.
Wykonczenie nieoryginalne(w tamtych czasach, po perka ma ze 30 lat, wattpie by ktos cos takiego zrobil). nowe nogi, naciagi pinstripopodobne.
Konfiguracja typowo Jazzowa:
BD-20x14
TT-12x8(9?)
FT-14x14
Dr. Petroniusowi by sie pewnie spodobaly
Oczywiście, że podobają się Doktorowi. Lubię wszelkie iptyczne hardkory i perwersje No i konfiguracja bardzo przyjemna. Weź to ustaw z blachami i berbelem, dopiero będzie smakowicie wyglądać.
Tylko nie małpuj Barkera, jeśli chodzi o ustawienie ;]
eS.- no cuz, za pieknie zrobione to nie sa, ale daja rade. Centrala ok, FT tez, ale 12 musze ewidentnie poprawic. Okleina(z tego co mi napisal wysolek jest to zwykla folia blyszczaca z papierniczego) ma czadowy wyglad, i jak dla mnie te bebny sa piekne Manius-Szeroko pojety rock, ciezko to zdefiniowac, gram w sumie dla frajdy i nie ograniczam sie do konkretnego stylu
dr_Petronius_ums-ustawiam i tak "po Barkerowemu" bo tak mi wygodnie
Niebawem sciagne to cholerstwo na salke i zobaczymy co potrafi oprocz psucia wzroku