i po co takie pierdolenie? pomaga Wam w czymś? jesteście jeszcze dziećmi, ja też, ale ja przynajmniej próbuję z tym skończyć a Wy ciągniecie to dalej... Wasza sprawa zresztą...
rafzaj
Wysłany: Nie 21 Cze, 2009
No to Jacek jesteś gość. masz Gretscha. Gratuluję. Zdecydowanie najlepszy set jaki miałeś dotychczas. Moim zdaniem nawet Reference się nie umywa. Jeszcze raz gratuluję.
No to Jacek jesteś gość. masz Gretscha. Gratuluję. Zdecydowanie najlepszy set jaki miałeś dotychczas. Moim zdaniem nawet Reference się nie umywa. Jeszcze raz gratuluję.
dziękuję
@Totem: kolor to kwestia gustu, choć już pisałem, że na żywo nieco inaczej wyglądają.
BTW. nie widział ktoś gdzieś przypadkiem dwóch używanych crashy Paiste z najwyższych serii w dużych rozmiarach, duecik 18 i 20, 18 i 19 lub 19 i 20"? Jakby co to proszę o info, będę wdzięczny ...
_________________ all music allowed.!
Ostatnio zmieniony przez jacek-bębniarz Nie 21 Cze, 2009, w całości zmieniany 1 raz
Mnie się ten kolorek baaardzo podoba , na pewno te zdjęcia nie oddają go w pełni,... białe rezo z pewnością poprawiłoby wygląd. Tom pójdzie na holder i będzie git malyna
gratuluję
_________________ Taye Go-Kit
Roland TD 4K
Ostatnio zmieniony przez istanbul drummer Nie 21 Cze, 2009, w całości zmieniany 1 raz
no wlasnie bede myslal jeszcze co zrobić z tym tomem... na razie zamówiłem clampo-holder DW do niego, jak mi się nie będzie podobało to sprzedam i się na statyw przerzucę, bo ten na fotkach niestety nie jest mój
teraz jeszcze crashe chcę wymienić na jakąś dużorozmiarową parkę i ustawić je całkowicie poziomo, żeby już w ogóle lans był może paiste, może aax... kto to wie
_________________ all music allowed.!
Uycha
Wysłany: Nie 21 Cze, 2009
jacek-bębniarz napisał/a
BTW. nie widział ktoś gdzieś przypadkiem dwóch używanych crashy Paiste z najwyższych serii w dużych rozmiarach, duecik 18 i 20, 18 i 19 lub 19 i 20? Jakby co to proszę o info, będę wdzięczny ...
Te strasznie polecam, są niesamowite. (ale oczywiście lepiej czekać na używki, bo 2,5 tys. za dwa crashe to przesada)
Tutaj masz wiarygodną próbkę: test
no wlasnie, ja po sprzedaży swoich będę dysponował kwotą w okolicach 1500-1600 na dwa crashe więc raczej z paistem będzie trudno... ale koniecznie chcę by obie blaszki były z tej samej serii
A tam, odkładam na razie mysl o wymianie crashy na dalszy plan. Tymczasem zainspirowany wczorajszym występem Dr Reference z B.E.T.H postanowiłem zmienić nieco ustawienie i tak trash-hity poszły do góry nogami nad crashe, a hi-hat poszedł pomiędzy chinę a ride. Baaaardzo wygodne ustawienie, w sumie te przedłużkowanie to słaby pomysł był... Wygląda to wszystko teraz mniej więcej tak:
Teraz zamówiłem jeszcze naciągi Evans EC2 Coated na tomy i EQ3 Coated na przód centralki. Przyjdą do mnie we czwartek, wtedy to zdam relację jak działają ec2 na tomach i cyknę jakies foto zeby pokazać jak z białym rezo secik będzie wyglądał.
Na centrale koniecznie koniecznie koniecznie - Białe Rezo, z tym czarnym wygląda strasznie ponuro, a tak to będzie ładny kontrast i oldschool!! i ten tom niech zostanie na tym statywie. Takie moje zdanie
_________________ You must accept the fate that you've chosen, You Will Obey Your Destiny!
no tom na statywie pelen oldschool moze mi sie kolor nie podoba przez flash... sproboj bez niego cos zrobic ;p
a i EC2? Nie!! ale twoj wybor oby ci posluzyly
_________________ Sprzedam Shellset Tamy Swingstar z 1983 roku i Sabiana HH Raw Bell Dry Rida 21!