Wysłany: Sob 13 Gru, 2008 My new use drum :P update! 13grudzień2oo8 :P
Witam witam
prezentuje kompletny update mojego zestawu wkoncu z nowymi fotkami
A wiec pierwsza zmiana to nowa salka , wkoncu nie gramy juz na sali widowiskowej (kinowej) tylko w normalnej salce na naj wyzszym pietrze osrodka kultury
Jezeli chodzi o bebny to pierwsze co zmienilem to naciagi jakos tak na wiosne wiec juz zdazyly sie pobrudzic. Naciagi to:
Remo emperor clear 12'' 13'' 16''
Remo emperor X 14''
Remo Powerstroke 3 22''
Kolejna zmiana to dokupienie splasha Alchemy pro Art 10'' oraz hh rownierz Alchemy pro Art 14'' , doszedl tez jakis statyw amati ktory musialem potraktowac tasma , gdyby nie to to splash by byl do gory nogami. Nastepnie kupilem clampy powerbeat MCP-20 aby powiesic przejscia na statywach oraz nowego twina DW 9002
Zestaw prezentuje sie obecnie nastepujaco :
Yamaha Stage Custom Cranberry Red 12'' 13'' 14'' 16'' 22''
Hardware Yamaha / DW / Amati xD
Remo Heads
Cymbals Alchemy ART/ pro ART / Zildjian
hh 14'' pro ART
splash 10" pro ART
crash 16'' ART
crash 18" pro ART
ride 20" ART
china 18'' Zildjian avedis china boy tzw "o boze co sie jej stalo"
A teraz fotki
[
Pozdrawiam
_________________ Sprzedam:
Remo Practise Pad 8" 70zł Mało uzywany
Stopa Mapex P750 125zł
Ostatnio zmieniony przez OCD&P Sob 13 Gru, 2008, w całości zmieniany 2 razy
jakby Ci przyszło do głowy kiedyś sprzedawać shell set, albo jakieś elementy zestawu, to daj znać, szukam takiej centrali i studni, ale łyknąłbym też całość:)
Wysłany: Nie 14 Gru, 2008
stopka pierwsza klasa ...musze powiedziec, ze te clampy od pb z daleka wygladaja calkiem znosnie jak z ich wykonaniem i trwaloscia? mozesz juz cos na ten temat powiedziec?
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
@Vailey - no zapamietam sobie ale ja Ci pierwszy napisalem ze jak bedziesz chcial sprzedac toma 10 to wal do mnie
@klima - clampy sa bardzo dobre moze naprawde jedynie co je odstrasza to chyba tylko nazwa power beat jeden z tych clampow mam juz z kilka lat, mialem go wczesniej przy polmuzie i wisial na nim tom szczeze go polecam bo cena jest tez przyzwoita
Stopa Mapex P750 125zł
dzieki doktorku wkoncu STAGE custom to musi wygladac:D , ostatnio wziolem szmateczke i zaczolem pucowac wszystkie chromy jak sie to pieknie swiecilo ojjjj tylko najgorsze jest to ze jak tydzien pozniej przyszedlem to wszystko znowu bylo w kurzu niestety strasznie sie tam kurzy
Stopa Mapex P750 125zł
Łooooooo... sympatycznie. Stopa wypas, jasna rzecz
A od znajomych się nasłuchałem, że w kłodzku garmenów nie ma ;P
dzieki , hmm no malo to chyba za malo powiedziane jest perkusistow troche ale miasto male zreszta to nie ma co sie dziwic ,a co to za znajomych masz ze takie informacje maja ?:D
Stopa Mapex P750 125zł
nowy update nowe czesci
po pierwsze nowy splash alchemy professional 8''
po drugie ramie Giblartar SC GCA
po trzecie stolek Basix DT-410
po czwarte nowe ustawienie bebnow (caly czas jestem w trakcie eksperymentow nt. ustawienia bebnow jestem w fazie szukania ustawienia wygodnego podemnie zobaczymy jak dlugo tak bedzie ) , narazie jest tak :
Pozdrawiam
xD
Stopa Mapex P750 125zł
Dzieki
stolek mam tylko dwa dni wiec moge jedynie powiedziec tyle ze jest wygodny i mega stabilny , to ze tylek sie nie poci to poczesci prawda, jak narazie polecam
Stopa Mapex P750 125zł
Ostatnio zmieniony przez OCD&P Nie 27 Wrz, 2009, w całości zmieniany 1 raz
@twisted_evil
Dzieki , jak pisalem szukam wlasciwego ustawienia wiec jak narazie tak mi sie gra wygodnie , mam mozliwosc cwiczenia innych przejsc itp jak narazie nie narzekam gra mi sie wygodnie
Stopa Mapex P750 125zł
Siema
chcialbym wam zaprezentowac nowy update
- udalo mi sie kupic dzieki Nawowi 10" Tom Yamaha stage custom,
zarazem musialem dokupic nowy holder Yamahy CL-940A
oraz juz trzeci multiclamp power beat MCP-20 , (co jest najdziwniejsze to to ze gdy zaupuje ten clamp to caly czas przechodzi ''face lifting'' moze uda wam sie odstrzec na zdjeciach clampy to zauwazycie wszystkie to sa te same power beat MCP-20)
cow bell dostalem z tomem jako gratis
Zmienilem ustawienie bebnow, ile sie nameczylem to chyba z 3 godziny siedzialem nad tym, by wszystko zaczelo ze soba wspolpracowac...
Pozdrawiam
Stopa Mapex P750 125zł
Dziekuje wam
co do pytania DC to 10 jest rewelacyjna , nie gralem wczesniej na takiej konfiguracji wiec bede musial teraz sie przyzwyczajac i uczyc grac na tym wiekszym "polu do manewru'' moze uda mi sie cos dzisiaj nagrac na nich to wrzuce
i nie wzorowalem sie na perce Nawa to czysty przypadek ze akurat tak prawie rownoczesnie trafily nam sie dziesiatki
Stopa Mapex P750 125zł