Wysłany: Sob 18 Sie, 2007 My new use drum :P update! 24październik2oo9 :P
Witam chcialbym wam zaprezentowac moja nowa perskuje jest to Yamaha stage custom. Polmuz poszedl w odstawke (moze ktos chce kupic ?:P).
Wiec tak rozmiary bebnow to
BD 22''
TT 12'' , 13''
FT 16''
SD 14''
Naciagi niestety sa firmowki ;/ od nowosci uzywane przez poprzedniego wlasciciela oprocz centrali udeezany to jak by przedni sonora tylko ze bez wycietej dziury... wiec naciagi jako pierwsze do wymiany pozniej dokupie jakiegos splasha...
Bebny kupilem od goscia z allegro wielkie podziekowania dla chudzika ktory mi pokazal ta perkusje...!!
Teraz blachy
Blachy alchemy art i pro art + china zildjiana....
HH 14'' art
crash 16'' art
crashride18'' pro art
ride 20'' art
china 18'' zildjiana avedis brilliant
Zdjecia niestety robione odkurzaczem;/ i kolor wydaje sie jak by byl rozowy ale ostatnie zdjecie jest z aukcji gdzie widac normalny kolor
Za perkusje zaplacilem 2500 (juz z wliczonym kosztem przesylki)
_________________ Sprzedam:
Remo Practise Pad 8" 70zł Mało uzywany
Stopa Mapex P750 125zł
Ostatnio zmieniony przez OCD&P Sob 24 Paź, 2009, w całości zmieniany 4 razy
Postaw go na allegro ja swojego starego polmuza(kupionego za 100zł) sprzedałem na aukcji za 500zł (bębny + statyw prosty z połamanym i powycinanym talerzem polmuza) szczegół że wysyłka kosztowała 100zł
No stary wiadomo ze tez bym tak zrobil w polmuzie bym sobie zalozyl muffle head i jazda (mieszkam w bloku)
ale nie odsc ze musze wymienic naciagi to jeszcze musze oddac tacie 500 ;p wiec niestety musze sprzedac
Stopa Mapex P750 125zł
tak bylo jak kupilem wiadomo ze tak byc nie powinno ale zbieram ostro i niedlugo bedzie wymiana naciagow:) a co do stolka to chcialbym ale brak srodkow;p
Stopa Mapex P750 125zł
a co do polmuza to chcec za niego 400 do tego blachy polmuza tzn hh rided 20 i crah ktory wymaga wyciecia bo jest straszny ;d polmuza mozesz obejrzec na innym moim poscie ...
[size=9][ Dodano: Pon 08 Gru, 2008 ][/size]
wreszcie przyszedl owoc mojej wakacyjnej pracy jeszcze za czasow taniego dolara w piatek ide do salki zrobia cala sesje bo sie pozmienialo w ojej perce troche i bede wrewszcie normalne foty z nie z telefonu
Stopa Mapex P750 125zł