Na prawdę polecam tę blachę. W Istanbulowi niczym nie ustępuje, ma dużo tego fajnego, tureckiego brudu. Dość często używam go jako głównego crasha, zamiennie z Alchemy.
Bardzo ciepła, piaszczysta i miękka blaszka. Jak już wcześniej napisałem łatwo ją wzbudzić, dość krótko wybrzmiewa, ze względu na to, że to medium-thin.
10' wystrojony na szklaneczkę - brzmi troszkę jak werbelek bez sprężyn, jednak żadnych przydźwięków i dalej cieplutkie brzmienie...
12' niskooo, jak się tylko da no i mięsko.
14' jeszcze niżej przy uderzeniu basik w tchawicy czujesz, także szatan i surowa wołowina
No własnie ja mam pytanie , dwa tomy mi dobrze brzmią natomiast basowa 14 napewno nie surowa wołowina a naciągi mam emperory , czy diabeł tkwi w złym nastrojeniu czy naciągach górnych(emperorach) czy na dolnych!!?? bo są jeszcze markowe ux by remo made for mapex czy cuś takiego
Wysłany: Czw 29 Wrz, 2011
ja do dzisiaj mam na swoim q firmowe rezo, na gorze mam g2, kwestia nastrojenia, probowalem emperorow ale nie moglem z nim dojsc do porozumienia i wrocilem do g2...
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Czw 29 Wrz, 2011
znaczy sie, zeby nie bylo, ja nie neguje emperorow jako takich...nie jestem tez jakims mistrzem strojenia, po prostu na emperorach nie udalo mi sie wycisnac tego co na g2, ale to, ze sa gorsze to nieprawda, to sa tak samo dobre naciagi i moze przed zmiana sprobuj jeszcze powalczyc...
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Dzieeeń dobry
Przede wszystkim poczekaj aż naciągi się ułożą, bo od tego też dużo zależy. Graj i strój
W moim przypadku Evans G2 góra i Remo Ambassador na rezonansie dają radę.
BTW, aktualnie na tomie 10' mam Ambassadora Coated i bęben wydaje mi się mniej zduszony i kartonowy. Na FT został G2. Kombinuj Panie