wiem, wiem myslisz, że bym nie wolał? Ale sytuacja przedstawia się tak, że mamy zajebiście małą salkę i mamy poskładany set z naszych zestawów. także gdybym wstawił swoja centrale, jego musiałaby stać obok, więc zawalała by miejsce... tez mi to srednio odpowiada, ale co zrobic pzdr!
chlopaki, ja tam tylko ćwiczę mi to pasuje, centralka nie brzmi źle, a ja nie niszcze swojego nowego PowerSonica a kolegi CS'a moim dwukopem ;]
generalnie zmieniłem trochę ustawienie, we środę gramy z kumplami z poprzedniej kapeli (zresztą z poprzedniego miejsca zamieszkania - Międzyrzeca Podlaskiego) na przeglądzie to zrobię foty przed lub po koncercie, jak już będę miał chwilę ;]
zastanawiam się też, czy lepszym rozwiązaniem będzie kupno nowych bębnów (tomów i centrali) czy sprzętu, który wymieniłem w moim poście na końcu poprzedniej strony (kilka dodatkowych blaszek + osprzęt do nich). Co myślicie? W planach najblizszych mam demo, a pozniej koncerty... Co wg Was jest lepszym wyjsciem (bębny to coś pokroju Pearl'a Sessiona, np. 8,10,12,14,22 lub podobne półkowo i jakościowo). Z góry dzięki za odpowiedzi ;] Pzdr!
ja też mam EP Custom i jaj dla mnie to naprawdę dobre bębny i fajnie brzmią (a że firma "niefirmowa" to mi wisi...) więc na twoim miejscu zostawiłbym pere w spokoju i realizował to co miałeś w planach, no chyba że zmienisz na Mastersa bo bez sensu jest zmieniać tylko "znaczek"
pozdro
dla mnie też jest dobry, ale po pierwsze nie wydaje mi sie, by moj EP zabrzmial porownywalnie do Sessiona, a po drugie, zaczyna powoli doskwierać mi brak większej ilości tomów...
bylem pewien, że za chwilę napiszesz no nic, w kązdym razie nadal szukam najlepszego rozwiązania, ktoś może doradzić? zapraszam serdecznie do rozmowy na GG: 794569