ja narazie dałem za swoj ogólnie 6tys. teraz blachy sabian AAX dochodza to ok wyjdzie mnie 7-7,5tys no i chce tego perla kupic joyego ładnie gra ?-->werbel ?
jak znajdę chwilę czasu to możemy się umówić gdzieś na mieście i sam zobaczysz. lub jeszcze prościej, w riffie na bokserskiej mają ten werbel na stanie, możesz sobie podjechać i bez problemu obstukać. A gada moim zdaniem ładnie. Nie rewelacyjnie, ale to porządny werbel w stosunkowo niskiej cenie. W każdym razie mi się podoba bardziej z każdym następnym graniem
Co do kwot inwestowanych to niestety perkusja jest beznadziejna pod tym względem...za te pieniądze przełożone na bas lub gitarę miałabym już zawodowy sprzęt a tak...ani on profesjonalny, ani nawet nie rozbudowany
riff.....byłem ostatnio to nie mieli i powiedzieli że nie wiadomo kiedy będzie oni są tak ogarnięci jeżeli chodzi o perkusję że to poezja dla moich uszu for instance: pytam się ich czy dobre te AAX(wiedząc że są zaejbistymi talerzami-prowokacja)a człowiek obsługujący mnie: yyy ja nie wiem bo ja gram tylko na istambułach tratatatattatata
nie wiedziałem gdzie to napisac i pisze tu
dzieki Olu za wspólny występ i musze Ci powiedziec, że podziwiam energie, siłę i pasję z jaką grałaś. pozdrówka
Co do kwot inwestowanych to niestety perkusja jest beznadziejna pod tym względem...za te pieniądze przełożone na bas lub gitarę miałabym już zawodowy sprzęt a tak...ani on profesjonalny, ani nawet nie rozbudowany
więc może trzeba było wziąć coś używanego? na ebay'u czy allegro trafiają się super okazje... teraz jest starclassic za 4k, trafiały się też mastersy za 4-5k
a ja mam pytanie: czy werbel do tego setu (chodzi mi o orginału czyli tama a nie pearl) jest ci potrzebny? ;p Bo jak nie to moze w niedalekiej przyszłosci byłbym zainteresowany
Sprzęt niesamowity. Kolor też piękny. Klasa sama w sobie. Nie wiem czemu, ale te Tamy bardziej "brzmią" od Pearlów czy nawet DW. Tama ma coś w sobie...