set jest nieprzeciętny, tylko mi na werblu brakuje powlekanego naciągu przeważnie na werbel zakłada sie powlekany naciąg i już mi się do tego oczy przyzwyczaiły. Teraz jak widzę czysty naciąg na werblu to jakoś dziwnie to dla mnie wygląda
a nawet jak bym go wygrał to by na nim nie grał, tylko go sprzedał i bym sobie kupił np. kompa, mikser i zestaw mikrofonów do nagrywania bębnów. Bo po co mi czyjeś gacie?
Werbel wygląda może dziwnie z przeźroczystym naciągiem - ważne że mi się jak to mawiają "Struktura Brzmienia" podoba Poza tym daleko mi do grania szczotkami Werbel ma mieć CIOS i ma
Ambasadory dla mnie za mało mięcha mają
_________________ Rhytm is a way to transmit a description of experience
in an emotional and not abstract way.
It is more than a metaphor:
It is a physical experience as real as any other.
Bębniarek
a czemu zmiana z 20 calowej bass d na 22?
ta konfiguracja z pierwszej foty wydawała sie być (według mnie) najbardziej si.
i taki niezły przeskok z 10 na 16 cali tom....ciekawe...
Sprzęt ładny, aż szkoda, że te zdjęcia takie badziewne zrobiłeś. Widzimy się na koncercie, mam nadzieję, że dane będzie mi usłyszeć coś nowszego niż numery z "Azylu"
a czemu zmiana z 20 calowej bass d na 22?
ta konfiguracja z pierwszej foty wydawała sie być (według mnie) najbardziej si.
i taki niezły przeskok z 10 na 16 cali tom....ciekawe...
Miałem 20 i 22 - pół zestawu sprzedałem Jezyorowi bo ta 20 była za cicha do rocka a z chałtur zrezygnowałem. Do kompletu teraz dokupię jak bozia da floora 18x16 i będzie cacy. Nie jest powiedziane nigdzie że jedynym słusznym setem jest 8,10,12,14,16 lub przejście z 10 na 16 jest za duże. Gram rytmy a nie solówki i w większości opieram się na groovie a nie długich przejściach więc przejść z 10 na 16 nie uświadczysz bo po drodze jest 8
A no i mam nadzieję że zamienię lub dokupię sobie zestaw marzeń
Sprzęt ładny, aż szkoda, że te zdjęcia takie badziewne zrobiłeś. Widzimy się na koncercie, mam nadzieję, że dane będzie mi usłyszeć coś nowszego niż numery z Azylu
hehe - nokia 6300 zdjęcia za widoku robi znośne - po ciemaku jednak szit wychodzi
Spoko - do zoba na koncercie no i mogę Cię zapewnić że będzie sporo nowego
jak widze to ustawienie to zastanawiam sie czy naprawde jedynym slusznym ustawieniem jest 10 z przodu i 12+14 po prawej stronie... hm.
Niestety bądź stety - nie ma reguł Możesz ustawić tak jak Ci wygodnie - byle by Cię ustawienie nie ograniczało
12" na studnię ?? hehehe tez kiedyś wierzyłem w takie maleństwa już mi przeszło
_________________ Rhytm is a way to transmit a description of experience
in an emotional and not abstract way.
It is more than a metaphor:
It is a physical experience as real as any other.
Bębniarek
Wysłany: Nie 24 Lut, 2008
Dr Reference napisał/a
Bębniarek napisał/a
Michaś cudo piękne to to
Wojtuś - przy twoich Skarbach to jest marnota a nie cudo
To prawda, że gracie przed Comą w tą sobotę? Jeśli tak, to nie mogę się doczekać, żeby usłyszeć Pearla
Tia gramy support gwieździe Jakoś tak się menedżerowie nasi polubili
Pearla usłyszysz 1.03. Gorzej z wokalem bo ma zapalenie płuc staramy się go postawić na nogę ale jak to będzie to nie wie nikt
można wiedzieć co to za ride? przypomina mi Dark metal ride paiste, na który poluję (miał dojsć ze stanów, ale facet zabrał pieniadze i zniknął, całe szczęście karta kredytowa zwróciła)
można wiedzieć co to za ride? przypomina mi Dark metal ride paiste, na który poluję (miał dojsć ze stanów, ale facet zabrał pieniadze i zniknął, całe szczęście karta kredytowa zwróciła)
To właśnie ten ride Mam na forum taki ja i Grześ (Eliminator).
nowy w europie kosztuje takie pieniądze, że bym musiał więcej organów sprzedać, a ze stanów już nie mam drogi sprowadzania. On jest produkowany, teraz wyszła nowa wersja sygnowana od bębniarza The Police, ona jest niebieska.
nowy w europie kosztuje takie pieniądze, że bym musiał więcej organów sprzedać, a ze stanów już nie mam drogi sprowadzania. On jest produkowany, teraz wyszła nowa wersja sygnowana od bębniarza The Police, ona jest niebieska.
przeczytaj dokładnie mojego posta nie napisałem że nie jest produkowany - podałem także kolor Model DARK METAL ride jest ponownie w produkcji ze zmienionym designem Moja blacha jest dość stara dlatego odbiega wyglądem od odnowionej serii masz więc do wyboru niebieskie i czarne