Panowie nie przesadzajcie Sprzęt jest zawodowy ale to tylko i wyłącznie dzięki ciężkiej pracy Dr. Reference'a... nikt mu tego za darmo nie dał. Marzenia są po to aby je spełniać... nie ma rzeczy niemożliwych... potrzeba tylko czasu... no a jeżeli chodzi o set to faktycznie pierwsza klasa Pogratulować wyboru bo wygląda on baaardzo smacznie...
staaaaagg czy mi się zdaje Michał? nie no, sesja i secik klasa, jednakowoż najbardziej zazdroszczę Ci tej "sali prób" w najlepszym studiu w w-wie <lizus>
gratuluję zrzucenia wagi, mnie to też by się przydało, ale jakoś nie mam ambicji by się tego na razie podjąć... może w wakacje pozdro!
Ha, pamietam jak zerkalem na to forum w poszukiwaniu jakiegos setu Reference i ogladalam fotki tego zestawu Faajne, Twilight Fade to po Purple Craze moj ulubiony kolor Referencow
staaaaagg czy mi się zdaje Michał? nie no, sesja i secik klasa, jednakowoż najbardziej zazdroszczę Ci tej sali prób w najlepszym studiu w w-wie <lizus>
gratuluję zrzucenia wagi, mnie to też by się przydało, ale jakoś nie mam ambicji by się tego na razie podjąć... może w wakacje pozdro!
Jacku, sprzętu nie masz mi co zazdrościć - przecież takiego pierdla już miałeś Tak china to stagg - po stracie 14" signature jakoś nie miałem pomysłu i kasy i za namową Jezyorka spróbowałem stagga i jestem kontent Za jej cenę blacha mistrz i tyle
Studio przytulne to fakt - do tego w drodze do domu z pracy Goszczę tam stale bo ćwiczyć trzeba oj trzeba...
Ha, pamietam jak zerkalem na to forum w poszukiwaniu jakiegos setu Reference i ogladalam fotki tego zestawu Faajne, Twilight Fade to po Purple Craze moj ulubiony kolor Referencow
HA - teraz to Ty masz monstera a ja skromną gąskę balbinkę Kiedyś dojdzie kasa to dokupię drugiego floora - ale chyba dużo wody upłynie do tego wydarzenia
Dzięki Wojtuś, ale wiesz że sprzęt, pozycja i ustawienie to i tak bez sensu jak się grać nie umi
Na lekcję kiedy mogę się przejść do Ciebie ? Bywasz jakoś w wawie ?
nie mam takiej mozliwosci ;p pol polski bym musial przejechac
_________________ Sprzedam Shellset Tamy Swingstar z 1983 roku i Sabiana HH Raw Bell Dry Rida 21!
Bębniarek
Wysłany: Wto 23 Cze, 2009
Dr Reference napisał/a
Dzięki Wojtuś, ale wiesz że sprzęt, pozycja i ustawienie to i tak bez sensu jak się grać nie umi
Bywam i następnym razem wpadnę na lekcję do Ciebie Michaś
Ostatnio zmieniony przez Bębniarek Wto 23 Cze, 2009, w całości zmieniany 1 raz
Bębniarek
Wysłany: Wto 23 Cze, 2009
Niest0 napisał/a
hehe lekcje u bebniarka ;] moze by dawal na perce pograc jakiejs xD
No tu masz rację , lekcje u mnie bywają zabawne grunt to luz
Przejrzałem Youtube, fotki itd.... Bardzo ładnie to się wszytko prezentuje i brzmi, widać że masz dobrą rękę do sprzętu gratulacje! Fajnie grasz, podoba mi się to bardzo.
Bębniarek napisał/a
Dr Reference napisał/a
Bywasz jakoś w wawie ?
O to to to Ploteczki jak za dawnych lat mile widziane