no właśnie to mnie najbardziej zaintrygowało, zawsze głownie z tym mi sie kojarzyłeś ; )
duzo ich miałeś, to oczywiste że każdy jest inny do czego innego pasuje ale jeżeli byś mógł wybrać 2 najlepsze jakie miałeś lub masz to jakie byś wskazał i dlaczego ? Wiem że pytanie jest czysto teoretyczne i odpowiedź na nie bardzo subiektywna.
Obecnie na tych zdjęciach to chyba hakim jest ale głowy niedam...
właśnie doktorze heh
jak to zrobiłeś że masz werbel Omara Hakima z pozłacanym hardwarem? Special Order?
Z tego, co rozmawiałem kiedyś z Dr-em, to bodajże robią dwie wersje, a przynajmniej SĄ (BYLI) W STANIE zrobić i taki i taki hardware. IMO ze złotym hardwarem wygląda 1000 razy lepiej od zwykłego chromu
no właśnie to mnie najbardziej zaintrygowało, zawsze głownie z tym mi sie kojarzyłeś ; )
duzo ich miałeś, to oczywiste że każdy jest inny do czego innego pasuje ale jeżeli byś mógł wybrać 2 najlepsze jakie miałeś lub masz to jakie byś wskazał i dlaczego ? Wiem że pytanie jest czysto teoretyczne i odpowiedź na nie bardzo subiektywna.
Obecnie na tych zdjęciach to chyba hakim jest ale głowy niedam...
pozdrawiam
Na zdjęciach omar - jak w opisie (1 post). Są 2 wersje ze srebrnym i złotym hardware - złoty urokliwy to fakt ale od groma trza sie naczyścić by wyglądał schludnie - chrom jest łatwiejszy w utrzymaniu
Co do werbli to mam teraz (picollo sprzedany - Gratuluje nabywcy z forum !!) 10x4 soprano klonowy, 13" Omara, 13x7 Bgx(korpus mmx z zewnętrzną bubinga - byc może na sprzedaż) no i 14x6,5 fererence.
Zostaje przy omarze, soprano i referencu jako że kaska potrzebna i w głowie siedzi juz od dawna nowy plan na cos bardziej egzotycznego więc
właśnie doktorze heh
jak to zrobiłeś że masz werbel Omara Hakima z pozłacanym hardwarem? Special Order?
no niby special i nie - robia w 2 kolorach hardware - werbel dennis'a tez powinien mieć do wyboru
Choć u naszego dilera nic juz mnie nie zaskoczy
Jak mają to jest jak nie mają to można poczekać z 9 miesięcy
czyli maszynką do naciągania sprężyn... ale słodzą temu Chambersowemu! a jak z ceną? (gdzieś mi się chyba cennik zapodział choć zaraz spróbuje go znaleźć )
nie wiem co sądzi reszta ale moja opinia spoglądając na dane, opis oraz cene, jest taka:
ROTFL'N'LOL
chyba że brzmienie jest dużo lepsze (wątpie...)
hmnn
Szczerze mowiąc to oprocz maszynki to Chambers niczym sie nie rózni od MMXa sam mialem okazje porównac dwa werble przed zakupem i Chambers nie jest wcale lepszy on MMXa(Taka sama budowa korpusu) wiec wybrałem MMXa w ktorym mozna wybrac sobie ulubione wykonczenia a Chambers ma jak dla mnie troche kupowaty kolor! Pozdrawiam
nie wiem co sądzi reszta ale moja opinia spoglądając na dane, opis oraz cene, jest taka:
ROTFL'N'LOL
chyba że brzmienie jest dużo lepsze (wątpie...)
hmnn
pozdrawiam!
maszynka do sprężyn też sama w sobie troszkę kosztuje brzmienie może nie lepsze a komfort pracy i możliwości ustawienia pod siebie sprężyn daja napewno jakiegoś smaka
Bez LOL'a Jakoś sie spredają te chambersy więc szacun
13x7 Bgx(korpus mmx z zewnętrzną bubinga - byc może na sprzedaż)
no przeciez ciułam na niego, co popedzasz?
_________________ Rhytm is a way to transmit a description of experience
in an emotional and not abstract way.
It is more than a metaphor:
It is a physical experience as real as any other.
ja najwczesniej po wakacjach zloze konkretna propozycje, wiec sie nie obraze jak go juz nie bedzie u Ciebie
_________________ Rhytm is a way to transmit a description of experience
in an emotional and not abstract way.
It is more than a metaphor:
It is a physical experience as real as any other.
Wysłany: Wto 16 Sty, 2007
Witam, z wzgledu ze regulamin wymaga przedstawienia sie a dawno mnie tutaj nie bylo wiec zrobie to jeszcze raz. Nazywam sie Bartosz i mam 21 wiosen. Obecnie przebywam za granica i lubie robic to co wy . To tyle co do Pearl'a to :
Dr. Reference...chlopie zloty, zestawik marzen kolor twilight fade ?. Juz niedlugo jak tylko dojdzie moja perla to tez wam przedstawie fotki a jest to ten sam model co "doktora".
Witam, z wzgledu ze regulamin wymaga przedstawienia sie a dawno mnie tutaj nie bylo wiec zrobie to jeszcze raz. Nazywam sie Bartosz i mam 21 wiosen. Obecnie przebywam za granica i lubie robic to co wy . To tyle co do Pearl'a to :
Dr. Reference...chlopie zloty, zestawik marzen kolor twilight fade ?. Juz niedlugo jak tylko dojdzie moja perla to tez wam przedstawie fotki a jest to ten sam model co doktora.
Pozdrawiam !!
Miło ! Witamy !
Reference sie dobrze sprzedaje ! Gratuluje wyboru !
Moj jest 143 twilight fade - Twój taki sam ?
Wysłany: Czw 18 Sty, 2007
Tak, dokladnie 143 Twilight fade, model RF924XAP (same tomy) umieram z niecierpliwosci ale sprawdzilem go w boju w SamAsh'u i od tamtej chwili mam ochote jezdzic tam codziennie
Jakiś tam update po latach. Set ten sam ale uszczuplony - zostało:
22x20,
8x7,
10x8,
16x16
Werbello 14x6,5.
Zastanawiam się nad zamówieniem 18x16 floora by dopełnić "dream set" ale to jeszcze chwila bo cena jest osłabiająca
Za namową Jezyora zakupiłem set skór Aquariana więc jest zabawa co fajniejsze Emperory, G2 czy Response 2
Werbel dostał EC2 evansa i jestem szczęśliwy Ma mega jebnięcie i o to mi chodziło
Blach trochę mniej ale bardziej przebrane pod kontem przydatności.
Zdjęcia odkurzaczem robione - nie zabijajcie
Jak by kogoś korciło posłuchać jak to brzmi na żywo to zapraszam 30.03 do Proximy - zagramy z B.E.T.H zajebiaszczą sztukę... z niespodziankami do wygrania www.beth.pl www.myspace.com/bethmusic
Nie no, Panie! Set wyśmienity. Ma styl, ma klasę. Bardzo podoba mi się ustawienie, szczególnie blach. Wszystko z głową przemyślane i rozwiązane. GRATULUJĘ świetnego sprzętu i powrotu do zajebistej kapeli! BRAWO!
set jest nieprzeciętny, tylko mi na werblu brakuje powlekanego naciągu przeważnie na werbel zakłada sie powlekany naciąg i już mi się do tego oczy przyzwyczaiły. Teraz jak widzę czysty naciąg na werblu to jakoś dziwnie to dla mnie wygląda
a nawet jak bym go wygrał to by na nim nie grał, tylko go sprzedał i bym sobie kupił np. kompa, mikser i zestaw mikrofonów do nagrywania bębnów. Bo po co mi czyjeś gacie?