Witam,
Sylwestrowa noc i jakieś nowe foty setu więc wrzucę i ja
Pearl Reference
20x18,8x7,10x8,14x14,
werbel pearl Omar hakim sig. 13x5, 10x4 soprano tez pearla.
Moduł roland 12td - pad 10" i kopniak (reszta w domu).
Stopki Eliminator twin i single - blaszki Paiste Line.
12" Hihat, 15" mellow crash, 16" Full crash, 20" Dark dry ride, 6" bell (2002), 4 i 6" accenty (2002), 14" thin china, 8 i 10" splash. 6 i 10" splash A custom + hihat z 2 acentów 2002 8". Konsolka Soundcraft spirit, mikrofony sennheizer i samson (overheady). Naciągi - tomy G2 clear, kick EQ3 clear, werbel G1 coated lub ambasador coated.
Wysłany: Wto 02 Sty, 2007
o w morde piekne secisko, porpstu miod!!! jeszcze to wszystko tak sie swieci ze no poprostu pieknie!
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
to jest chyba najbardziej odpowiadający mi polski set jaki widziałem (czy na na żywo czy na jakiś forach itd.), dla mnie poprostu the best from the best.
Gratuluje i czekam na zobaczenie w akcji tego cuda.
jak masz ustawione stopy? z tego co widać na zdjęciach(a widać mało) to do rolandowego pada podłączony jest twin, pad obsługujesz lewym pedałem twina a na centrali grasz na pojedynczej aj? najwiekszy urok tego zestawu to biały rezonans na centrali...też chcę taki
_________________ SPRZEDAM:
Alchemy prof. rock ride 20"
jak masz ustawione stopy? z tego co widać na zdjęciach(a widać mało) to do rolandowego pada podłączony jest twin, pad obsługujesz lewym pedałem twina a na centrali grasz na pojedynczej aj? najwiekszy urok tego zestawu to biały rezonans na centrali...też chcę taki
Na centrali mam pojedynczą a do obsługi efektu jest twin
_________________ Rhytm is a way to transmit a description of experience
in an emotional and not abstract way.
It is more than a metaphor:
It is a physical experience as real as any other.
sprzet zajebisty, ale ja bym takiego nie chciał, albo jakoś inaczej ustawiony i bez tych elektronicznych bajerów. Tylko bez besztania i mówienia od razu "a tam nie znasz się" choć może jest w tym ziarno prawdy
operator
Wysłany: Wto 02 Sty, 2007
aaaah !!!!!!! to jest dopiero perla ! a ten hi hat z accent'ow nie jest za bardzo "piskliwy" ? tomy 10 i 14 super konfiguracja a jak myslicie czy 10 i 16x16 dzialalo by razem ?
aaaah !!!!!!! to jest dopiero perla ! a ten hi hat z accent'ow nie jest za bardzo piskliwy ? tomy 10 i 14 super konfiguracja a jak myslicie czy 10 i 16x16 dzialalo by razem ?
Działa i to całkiem nieźle Sprawdzone w boju
10x8,16x16 i 22x20
Dr. Czy masz może coś wspólnego ze sklepem na Wspólnej?
nie mam z nimi nic "wspólnego"
Stoi tam set w takim samym kolorze tylko że rozmiary jakieś z D...
Z tego co dobrze wiem to mamy już parę referenców w tym kolorze a i to dobrze bo beben w miarę dobry
mam tego więcej - wzorem Kojaka kupiłem większy set i dobieram sobie w/g potrzeb... tu jeszcze z mieszanym setem blaszek