Po kilku miesiącach od zakupu postanowiłem pochwalić się swoim PDP w konfiguracji fussion.
Blaszki to:
hihat- Sabian B8 pro medium
crash 14' - Sabian AAX studio crash
crash 18' - Sabian AAX studio crash
ride 21' - Paiste Dimensions Medium Heavy Wild Ride
werbelek sonor jungle 10'
Zestaw jeszcze na seryjnych naciagach ale brzmi nieźle można posłuchać sobie perki w dziale Twórczość temat: ULTRAMAGENTA
jak bede miał jakieś bardziej sensowne fotki to tez wrzucę
niestety, koszt jest, ale satysfakcja z grania rośnie ogólnie sabian, wg. mnie powinien przestać robić blachy z B8, bo im to po prostu nie wychodzi zawsze do tego można patrzeć za okazjami na allegro. Pozdro!
Sam też pół roku jechałem na fabrycznych, po wykosztowaniu się, trzeba było poczekać. Ale po zmianie, to jak niebo a ziemia A tak swoją drogą świetne fotki, ciekawa sceneria.
EDIT: Nie ma co patrzeć na procenty przy tej kowcie, chyba, że przy wszystkim się tak zastanawiasz (hmm Ogórki 2zł i 2. 50zł hmmm to 25% różnicy!).
Ostatnio zmieniony przez Ice_Gust_PL Wto 04 Sie, 2009, w całości zmieniany 1 raz
Co do sonorka to w miare pozytywnie, troche maszynka moim zdaniem nie zdaje egzaminu i czesto sie rozstraja, ale jako werbel efektowy zdaje egzamin nie slyszalem go jeszcze w studio ale niedlugo bede miał okazję wiec bedzie mozna ocenic co potrafi
Naciągi zmieniłem na evansy g2, do werbla dokupiłem sprężynę PureSound Custom 24 i stołek Dixona Kinde Moto brzmienie zmieniło się diametrialnie oczywiście na lepsze werbel sonora już po piwrwszym nagraniu w studio i całkiem fajnie brzmi pod mikrofonem