Witam. i dzieki co do brzmienia : Stopka na SK II Dostała super miesistego, poterznego brzmienia -krótkie wybrzmiewanie lecz jest dosyc szeroka skala co do stroju. Naciag fabryczny dudnił zbyt brzydkim przydzwiekiem . KOtły głosne przy niskim stroju sprawują sie najlepiej jak wiemy bubinga bardzo gęste drewno i zalecany jest strój nizszy. 14" tom brzmi lepiej i potęrzniej niz niektóre 16 heh ... werbel mam troche z nim problem gdyz ma słaba maszynke spręzyna do wymiany i mysle ze bedzie Dobrze Jednym słowem brzmienie którego sie wogole nie spodziewałem Zaskoczyło mnie równiez wykonanie bębnów jak na tą cene Pozdrawiam niebawem nowe fotki
Ostatnio zmieniony przez Peace__ Drummer Sro 09 Gru, 2009, w całości zmieniany 1 raz
Sproboj pokombinowac troche z naciagami, bo mozesz dzieki temu uzyskac o wiele lepsze brzmienie bo z fabrycznymi to roznie bywa. Ja niedawno zakupilem Evansy g2 coated i maja duzo mocy ale brzmienie jest dosc specyficzne i nie do konca mi pasuje dlatego planuje zmiane na ec2, maja w sobie duuuzo dolu i mięcha
Mam w Plnie Zakup nowego naciągu do tego werbla rezo i górę No i maszynke koniecznie a po za tym to na kotłach pinstripy sprawują mi sie rewelacyjnie ale bede kombiował tez z Evansami
Co jakis czas Kombinuje z Ustawieniem Mimo ze tak sie wydaje to jesto to dosyc blisko wszystko siebie Wygodnie ale raczej powróce do standardowego ustawienia Niebawem foto wtedy tez Ocen pozdrawiam
Tak tak zastanawiałem sie nad tym koszt nie jest bardzo wielki ok 1500 zł ale narazie piorytet to blachy i na tym sie skupiam moze moze kto wie blizej walacji ... Wygląd hmm tez mi sie podoba polecam zobaczyc na zywo
No co do za odległośc Australia to nie jest Zapraszam Rama powiem ci ze jest ok nie mam nic do zarzucenia jeszcze mnie nie zawiodła co do Stabilnosci wiec oceniam ja pozytywnie Jeszcze jeden bok jest no ale po mału kompletuje set wiec i tamta tez sie przyda Pozdro