no możliwe że kupił w drumcenter, ale kilka rzeczy by tu nie pasowało. Bo to by musiał być zestaw z tej najnowszej dostawy, a w niusie którego na stronie umieścili, jest napisane że nowa dostawa już wkrótce Mogła już byc ta dostawa i mógł kupić je w drumcenter, ale to nie jest pewne
stąd też moje pytanie - tak żeby rozwiać wszelkie niejasności i żeby nie było żadnych niepotrzebnych niedomówień
Fotki już są:) a bębny kupiłem w drumcenter tylko że zamówilem je juz ze 2 miesiące temu i byłem pierwszy w kolejce do tych bębnów. Tak że wysłali mi je zaraz po tym jak do nich dotarły:) nie mam narazie nagrań ale może już niedługo będą. A tak poza tematem to mam do sprzedania shell set Tama rock star z mocowaniami starcast, kolor Vintage blue, rozmiary 20", 10", 12", 14", i werbel 14"
no fajne bębenki, ale zdjęcia bez rewelacji i mogłeś się postarać z wycinanie otworu w naciągu rezonansowym od centralki
w każdym razie bębny wyglądają świetnie
czekam na nagrania...
pewnie mapex się do PEACE-a nie umywa
kurde no... pograł bym sobie na tym
w ogóle ta bubinga zaje*iście wygląda. Aczkolwiek ten kolor o wiele ładniej wygląda na zdjęciach ze strony drumcenter. Tam jest elegancko, a tutaj jednak się inaczej prezentuje.
Tylko jest pytanie jak one rzeczywiście wyglądają - tak jak na tych fotkach z forum, czy tak jak na stronie drumcenter... a może w rzeczywistości są zielone i tylko tak na zdjęciach wyglądają
mysle ze to jest kwestia innego oświetlenia i aparatu. poza tym na drumcenter bebny sa na ramie a to fajniej wyglada niz statywy
mają mały minus tzn tom holdery sa kiepskie. po za tym czad. wydaje mi sie ze grają lepiej od mapexa saturn, ale to juz chyba kwestia gustu. co kto lubi .
ja sie zakochalem w tym zestawie . pozdro.
tom holdery to są podobne do tych co robi gibraltar, jeżeli to w ogóle nie są tom holdery giblartara. Teraz ja właśnie korzystam z takich tomholderów i nie narzekam. Fakt że trzeba ja solidnie skręcić żeby trzymały, ale jest ok.
nagrywaj się szybko! nawet nie musi być jakieś kosmiczne solo tylko zwyczajny prosty rytm - tak tylko żeby posłuchać, albo najlepiej daj mi pograć