Amedia Tigris China 14
Amedia Thrace Splash 10
Amedia Thrace Splash 08
Amedia Thrace Rock Crash 16
Amedia Classic Rock 18
Amedia Classic Medium Ride 20
Amedia Classic Medium Hi-hat 14
Hardware:
Rama Pearl DR-501
Bok Pearl DR-501 CE
6 Clampów Pearl PCX-100
3 Clampy Pearl PCL-100
1xRamionko Gibraltar
2x Tama RoadPro
3x Ramionka Pearl CH-1000
Pearl Eliminator P-2000
Pearl Eliminator H-2000
Pearl S-900
Siedzisko Basix
Ostatnio zmieniony przez lp2401 Pon 14 Lut, 2011, w całości zmieniany 22 razy
Zapraszam do karcenia wszystkich mojego zestawu...:) dosc w szybkim tempie idzie rozbudowa wiec mysle ze jeszcze w tym miesiacu dojda nowe zabaweczki... niepowiem jakie ale napewno beda fajne...:)
Zauwazylem ze ostatnio takie ustawienie zaczyna byc coraz bardziej popularne Bebenki ladne, co do blaszek tez ladne, ale ostatnio mialem okazje popukac w kazda z wyzszych serii paista i bylem rozczarowany, no te blachy dla mnie poprostu nie gadaja, al jak to mowia co bebniarz to inne upodobania
Na bebny przyjdzie czas... moze odrestauruje te bebny tak ze zrobie z nich ala masters...??:) zawieszenie optimount,lugi,obrecze na mastercast,podkladki i sruby do wymiany ewentualnie kupie sobie reference;)
Zdjecia walne jutro albo i dzisiaj - zalezy jak z czasem bedzie;)
nie oplaca sie robic z basixa customa mastersa, jedynie co to mozna zainwestowac w optimounty.
lug od mastersa nie kupisz osobno, no chyba ze bedziesz mial szczescie.
obrecze wyjda dosc drogo, czyli za sume remontu masz juz orginalnego mastersa z tabliczka i korpusem pearla
wszystkie rzeczy moze mi sie uda sprowadzic z USA - ceny wtedy wychodza dosc niskie - obreczen 10 12 14 16 patrzalem wychodza jakies 1100 zl wtedy a inne to roznie ale generalnie az tak duzo nie wydam jak myslalem...:) a co do nowej perki to refke mam upatrzona juz i kolorek rowniez...:) ale to za kilka dobrych lat - narazie basix mi służy...;)
Świetnie się to wszystko prezentuje:P tylko przetrzyj blachy z kurzu bo to trochę śmiesznie wygląda blachy pro ale lekko zaniedbane. Powiedz mi cóż to jest na napisach blaszek jakieś zabezpieczenia przed ścieraniem czy ki czort ?
tak to jest cos w stylu tasmy klejacej - znajomy mi dal - to jest tasma taka jaką daje się do modelarstwa. bardzo fajnie sie 3ma przyczym nie zmienia to wogole brzmienia. A co do kurzu to zapomnialem....xD zastanawialem sie ostatnio nad kupnem 2 hh... ale niewiem jaki wybrac... czy 14 medium, 13 medium czy rowniez rock 14
Basix ma takie samo wejscie do holderow jak Pearl dlatego poszło bardzo szybko i gładko. W sonorze byś musiał chyba dodatkowe 4 otwory dodatkowe wywiercic na srubki montarzowe do maskownicy
Werbello po przestawieniu na Evans Power Centerl Reverse Dot , Hazy 300 oraz spreżynka Puresound Custom 20 brzmi nie inaczej jak fantastycznie....;) po nowym roku będą próbki brzmieniowe...:)
Wysłany: Sro 30 Gru, 2009
my sie wreszcie musimy ustawic na tego browara, bo sie zebrac nie mozemy przy okazji pomacam twoje bebenki
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
po nowym roku zapraszam do mojego "studia"...xD niejest to moze w centrum ale dojazd znakomity...:) takze mysle ze damy rade chłopcze...:) niedługo urodzinki więc jakieś wzmocnienie myśle że będzie u mnie ... mam tyle do wyboru sprzetu do kupienia że .... BÓL GŁOWY...!
Peace Hand Hammered Phosfor Bronze 14x5,5 .... obłupane....xD - w cenie 450 zł nic nie znajde lepszego.... - werbelek o cudownym strzale i dosc duzej wrazliwości...
Po nowym roku....
Prawdopodobnie na moje urodziny mixer SoundCrafta + 8 Mikrofonów JTS....:)
Ostatnio zmieniony przez lp2401 Sob 13 Lut, 2010, w całości zmieniany 1 raz