Bardzo ciekawie. Też przymierzam się do zakupu ramy stąd moje pytanie czy ten zakupi był opłacalny ?
Mam ją kilka dni, więc ci nie powiem.
Grałem teraz koncert w plenerze to przed występem wszystko na rame powiesilem i jak przyszla nasza kolej to we dwoch wszystko na scene w ciagu 30 sekund postawilismy. W busie perka stala juz rozlozona przez całą droge (sam szkielet, bez blach i bebnów). Póki co mi się wkręca;)
P.S Graliśmy jako gwiazda wieczoru. Była obsuwa. Zagraliśmy 3 kawalki wpadla policja i wylaczyla prad i kazala spadac do domu śmieszne by to bylo gdyby nie to ze na koncert jechalismy 700 km w jedna strone
Wysłany: Sob 06 Gru, 2008
no to pater zarzucaj co tam masz ciekawego
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Sob 06 Gru, 2008
ladnie ladnie, tych mikow to ci zazdroszcze strasznie
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Sro 03 Lut, 2010
biale rezo na centralce wymiata wszystko! jeden z forumowiczy z wawy mial kiedys bodajze saturna z podobnym kolorze, nie wiem czy pamietasz, taki twoj kolega jeden
zdecyduj sie tylko czy czyste czy powlekane na tomach i bedzie gitara
Wysłany: Nie 06 Cze, 2010
dupa z Ciebie i tyle pater! zrob foty z reszta zestawu
biale rezo na centralce wymiata wszystko! jeden z forumowiczy z wawy mial kiedys bodajze saturna z podobnym kolorze, nie wiem czy pamietasz, taki twoj kolega jeden
zdecyduj sie tylko czy czyste czy powlekane na tomach i bedzie gitara
kupilem na poprawienie nastroju sobie kilka rzeczy i chcialbym sie podzielic refleksjami być może dla niektórych przydatnymi.
1. obręcze drewniane, kupilem dwie taniej niż rynkowo chodzi jedna, dlugo sie zastanawialem a skoro nadazyla sie okazja wiec czemu nie. werbel brzmi i wyglada inaczej ALE!!!!
drewniane obręcze na werblach 5,5 głębokich lub mniej, z maszynkami typu pearl (takie jak w mastersach) nie zmieszczą sie po prostu. mnie uratował sąsiad stolarz zwiekszając wcięcie na maszynke, gdyby nie to bym tych obreczy w ogole nie zalozyl. nie mowi sie o tym, ja nie pytalem, ale uświadamiam jak sytuacja wyglada. maszynka pearla jest prawie na cala glebokosc werbla więc moglem w sumie przewidziec taka sytuacje. no ale po drobnym tuningu wszystko śmiga.
Druga sprawa - werbel z drewnianymi obreczami nie miesci sie w koszyku stojaka na werbel. mój to dixon, nie wiem jak z innymi.
Scisniesz za lekko (ciezko wyczuc) to przy mocniejszym docisnieciu nogi zacisk pusci, ścisniesz mocniej (jedyna opcja możliwa) pręt hihatu mało elegancko sie wygnie od maszynki w góre. Problem zapewne jest w tym, że mapex ma zarypiaszczo cienkie pręty (maszynka pearla w ogole nie załapała), maszynka na innych firmach zapewne działa tak jak powinna.
takze w pierwszym wypadku przestroga dla pearlowcow, w drugim dla mapexiarzy
Wysłany: Sro 07 Lip, 2010
mialem Ci odpisac na gg , ale jakos czasu nie mialem ustawienie z ta chinka na lewo to wybitnie do blasta a obrecze drewniane to dupa, nie bedziesz mogl rimshota grac, a przeciez to najlepsze jest, nie pater?:>