Obecnie tak to wygląda, nie ma tylko paiste rude 18 wild crash z racji tego iż, koleś z stanów mnie wydymał i nie wysłał!, najgorsze jest to że kasa poszła w ch...!!
W najbliższym czasie planuje , moduł brzmieniwyi trigger do centrali.
olli
Wysłany: Pią 25 Lip, 2008
Świetne, wszystko na swoim miejscu... ładne, czyste - to lubię Co to dokładnie za blaszki?
a jak sie sprawuje duallist?
kupe kasy ta stopa kosztuje...oplaca sie?
skad masz ten set? mam toma 10 w tym kolorku mozesz mi tez powiedziec co to za odcien?
Tak duallist ma taka wajche by przelaczac z podwojnych na pojedyncze uderzenia. Ja mialem duallista triple (3 bijaki) ale stope traktowalem bardziej jako wynalazek i zabawke niz stope na której mial bym grac najblizszych pare lat. Mi osobiscie stkopa nie pasowala, dziwne wrazenia z gry, a zeby stopka chodzila tak jak na filmikach z Youtube to naprawde trzeba siedziec i ja regulowac zamiast grac, pozatym nawet tam slychac ze to drugie uderzenie nie jest takie samo jak to pierwsze. Moze w muzyce jaką gram (hh, d&b, jungle, funk) stopka sie nie sprawdza, moze dedykowana jest dla cieższych gatunków ... Ja osobiscie odradzam i polecam kupienie najnormalniejszego twina np Iron Cobry
_________________ Perkusja to moja kochanka, leje ją dość często, lubi to, dlatego tak nam razem dobrze.
więc co do blaszek to tak by to wyglądało:
Sabian HHX crash 14Xplosion
Zildjian A custom 14 fast crash
Paiste Rude 16Thin crash
Sabian HHX splash 10
Zildjian A custom 8 splash
Sabian Hand Hammered Raw Bell Dry Ride 21
Sabian HHX 18 china
Alchemy professional 16 china
Istanbul agop 14 china traditional
Alchemy professional Rock Hi-Hat
Wysłany: Sob 26 Lip, 2008
piekny sprzet! cudowny kolorek i wypas blachy! zazdroszcze
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Co do duallista, to kwestia regulacji stopki. Nie zamienił bym jej na nic innego i na pewno nie sprzedam, jest szybka, precycyjna można grać wszystko, tylko mkwestia przyzwyczajenia!
Ja(zz)centy
Wysłany: Czw 07 Sie, 2008
feaerun napisał/a
Mam do sprzedania identyczny set (fusion), więc jakby co, to zapraszam na prv.
Guny może potwierdzić, że opłaca się go kupić;)
feaerun > ja rozumiem ze handlujesz, ale na mily Bog czy to Ci daje prawo do robienia sobie reklamy w temacie kogos innego (a tym samym robisz tej osobie sieczke)?
Guny > ladne te bebenki i blaszyska (!)
udalo Ci sie zachowac proporcje brzmieniowe (lepsiejsze blachi ). i odwazny z Ciebie gosc - idziesz wbrew utartym pogladom (duallist).
pozdrawiam,
J.