Po Rockstarze, TourPro i Superstarze, Pani Ola dołączyła do stajni Pearla. W międzyczasie wyrosłam z marzeń o fortecy, a mój portfel z możliwości finansowania Mastersa , w każdym razie bębny są moje własne i lubię je niezależnie od półki cenowej, na której stoją. Poza tym zaspokoiły moje odwieczne ciągoty estetyczne czyli czarny hardware i białe rezo:). Na zdjęciach tylko to, co mam chwilowo w domu, kompletne fotki będą, jak wywiozę graty do salki. Specyfikację od raz dam całościową:
Pearl ELX Black Burst w/black hardware
13" (G2/Resonant Glass)
16"(G2/Resonant Glass)
22"(Emad/EQ3 White Coated)
Werbel to niezmiennie Mały Joey na firmówkach (Ambasador Coated/cośtam)
Hardware:
statywy + ramię pod blachy Pearl serii 1000
twin Pearl Eliminator
statyw hi-hat Taye
statyw werblowy Pearl serii 800
stołek Sonor serii 200(przynajmniej taką ma naklejkę)
Blachy bez większych zmian czyli:
hi-hat 14" Alchemy Professional Custom Rock
crash 16" Alchemy Proffesional Sweet
crash 18" Alchemy Professional Power-x
ride 20" Alchemy Proffesional Raw,
china 20" Agop Traditional Pang
dodatki:
Trigger Ddrum Acoustic Pro + moduł Alesis DM5
Vruk Concorde x2 w kolorze czewonym:)
Niestety dwa crashe Alchemy ostatnio znów mi poszły, oba dawno po gwarancji
Używane, dałam 1800 razem ze stołkiem i statywem werblowym(i transportem prosto do domu). Oczywiście do zestawu mam też12" ale nie zamierzam jej używac, przynajmniej w najbliższej przyszłości. Mniej noszenia, mniej strojenia, mniej wydatków na naciągi:)
Na takich samych bębnach nagrywałem płytę całkiem a wręcz bardzo fajnie gadają. Co do blacharki to Alchemy są jedynymi blachami z Turcji które tak na prawdę odpowiadają mi. A jak z czarnym hardwarem ? Nie jest porysowany itp ?
_________________ 777
Ostatnio zmieniony przez Small Pon 19 Paź, 2009, w całości zmieniany 2 razy
DW, DW, zagrasz i wiesz
Że Pearl się chowa...i Tama też
Ha!Miałam kupować PDP ale Pani Sprzedająca olała mnie od góry do dołu a następnie trafił się Export:)
Nawet nie pamiętałam, że takie wierszyki pisałam:)