Naciagi:
- Werbel: Gora i dol Ambassador
- Stopa: EQ3 Clear uderzany i EQ3 Coated Resonant
- Tomy : Aquarian Studio X
Hardware:
Stopka to DW 5002 AD3, reszta to zbieranina Pearla, Premiera, Tamy, Mapexa, Gibraltara.
To chyba wszystko
Plany na przyszlosc to wymiana rida na Jazz Rida Sultana 20", podobnie mam zamiar postapic z crashem. A w nastepnej kolejnosci wymiana bebnow na jakies mniejsze
Pzdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Szczepek Czw 02 Sie, 2007, w całości zmieniany 5 razy
Dla mnie ten Hi hat to absolutne mistrzostwo swiata. Jak sama nazwa wskazuje jest idealny do grooveowania , wzorcowa selektywnosc, piekna barwa. Mysle ze wszystkie jego atuty mozna wykorzystac w muzie typu Funky czy Fusion. W rockowym graniu oczywiscie rowniez sprawdzi sie bez zarzutu, ale obawiam sie ze jego muzykalnosc nie zostanie w takich warunkach dostrzezona. Ale oczywiscie wszystko zalezy od grajacego
ride ktory posiadasz jest zrobiony z brazu b8 bo z takiego materialu byly tloczone zildjiany planet z z pierwszej serii. brzmienie jest wg mnie bardzo fajne - selektywne, mocne, bez przydzwiekow. blaszka raczej srednioniska, ze znakomitym bellem. gratuluje, bo to naprawde unikat w tej serii.
Ladne i czytelne ustawienie zestawu. Ale Wydaje mi sie, ze to Export (EX) a nie Export Select (ELX) - metalowe obrecze na bebnie basowym, okleina, brak I.S.S.
Ladne i czytelne ustawienie zestawu. Ale Wydaje mi sie, ze to Export (EX) a nie Export Select (ELX) - metalowe obrecze na bebnie basowym, okleina, brak I.S.S.
PS. Fajne blachy, ale ride'a bym zmienil ;]
Bo to select z czasow kiedy jeszcze I.S.Sa nie bylo, troche lat juz maja
z tego, co się orientuję, sigle pedal dw 5xxx nazywany jest numerem 5000, 5002 zarezerwowany jest dla twinów, a nie dostrzegłem lewego pedału (może moja wina, mam słaby wzrok ) - chyba, że to twin a odczepiłeś lewą część?
A, to nad czajnikiem to splash 12"? tak.. kontrastowo wygląda, ale milusio..
bardzo fajne, gratz
pozdr
y.
@RAudT
Niestety nie mam juz aparatu, wiec dokladnych fotek zrobic nie moge
@yooz
Mam twina DW 5002, tylko aktualnie druga polowa lezy w pudle, a co do blaszki to faktycznie splash 12"
Ale mnie zbalamuciliscie... no wiec niech bedzie ze mam zwyklego exporta Poprostu kiedys na Pearlowskim forum koles prezentowal bebny identyczne z moimi i wszyscy rozpisywali sie ze to wlasnie Select... to mnie przekonalo. Ale niech Wam bedzie