gwarantuje ci że jakbyś widział te bębny na żywo to nawet byś o tym nie pomyślał jak dla mnie 16 może wisieć, może stać może nawet leżeć a i tak zestaw jest cudny
cienko z kasą u mnie ostatnio, a dla sprawdzenia brzmienia nie chce mi sie wydawac 200 zł, więc jeśli ktoś byłby może chętny i mu pasowało wymienic Emperory clear na Powerstroke 4 to zapraszam na priv
W końcu zrobiłem sobie małe grudniowe prezenty, doszło:
1. czyste Emperory na tomy, Powerstroke 3 na stopę i lansiarskie białe rezo Pearl
2. statyw hi-hat Pearl
3. rama Pearl Icon 501C, wreszcie tomy wiszą jak należy (tu podziękowania dla MOstrego za porady i fotki )
4. Zildjian Avedis Fast Splash 8"
5. Zildjian Avedis Splash 10"
6. Zildjian Z Custom Mega Bell 21" - <--- w końcu!!!
szczerze, mam nadzieję, że to była TYLKO próbka dźwiękowa poza tym brzmienie nawet nawet, chociaż może bębny trochę niedostrojone? co masz za telefon? ;p
Ok, rozważam sprzedaż 14/11, stan prawie idealny (chyba jakas mała ryska jest, co nie zmienia tego, że stan wciąz perfecto!), cena do ugadania, gdyby ktoś był chętny, potrzebował, nie mógł żyć bez takowego, musi miec na już, na teraz, pilnie, niech pisze na priv, dogadamy się! Mogę sprzedać również z mocowaniem, gdyby ktoś chciał
sprawiłem sobie chińszczyznę w postaci Saluda Voodoo Pre Aged 18", dziś ją wypukałem na próbie na wszystkie możliwe sposoby i jestem zachwycony Trashowy i piaszczysty trzask, w miarę wysoki, czyli to co mi było potrzebne. Wyglad specyficzny, bez znaczenia, cena przyzwoita, a sound zabija!
idą do opchnięcia 2 zbędne przedmioty, mianowicie:
1. tom 10/9, stan wiadomo, igła, do obejrzenia gdzies wyżej w temacie, 1000 zł + wysyłka.
dodatkowo dorzucic moge Optimount 130 zł i Tomholder TH1000S 140 zł
2. Zildjian Z Custom Splash 12, do obejrzenia gdzieś wyżej w temacie, stan b. dobry. 350 zł + wysyłka.