Wysłany: Nie 18 Sty, 2009
fajna blachara, kolorek swietny
p.s. mozesz zdradzic ile kosztowaly Cie te tomholdery? bo widze ze dales rade szybko sobie sprowadzic
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Łącznie mnie to kosztowało 380 zeta, czekam jeszcze na jeden tomholder od BD, narazie to taka prowizora na szybko, w ogóle częsci Y. to jakiś deficytowy towar w polandzie, fuksem wyrwałem 3 tomholdery, ostatnie które były na stanie jednego ze sklepów, 4 sprowadzają skądś tam.
to ta fajna jamaha z allegro, ktora ktos mi zwinal sprzed nosa?
pewnie nie tylko Tobie, tak, to ta z allegro, myślę, ze to była w miarę dobra okazja więc sie długo nie zastanawiałem teraz czas upolowac jakiś werbelek głęboki
Łał. Możesz coś o tym splashu powiedzieć ciekawego? : >
Splash'yk też wyhaczony na allegro od jednego z forumowiczów, dzwięczny, wysoki, przenikliwy, głośny, jednocześnie dośc szybko wybrzmiewający, z odrobiną "chrzęstu", a moje ucho słyszy tam też troche "piachu", jednym słowem blaszka godna polecenia
to ta fajna jamaha z allegro, ktora ktos mi zwinal sprzed nosa?
pewnie nie tylko Tobie, tak, to ta z allegro, myślę, ze to była w miarę dobra okazja więc sie długo nie zastanawiałem teraz czas upolowac jakiś werbelek głęboki
...dziś odzyskałem na psiarni skradzione części jaja jak berety
mozna prosic wiecej info?
Miesiąc temu, dzien po tym jak przyszła do mnie perkusja w paczkach, skradziono mi tomholdery i clampy z klatki schodowej jak znosiłem beczki do samochodu, akcja trwała może z 10 sekund, zawiadomienie na policję zgłosiłem dzień po kradziezy, licząc na to że gosc moze okaze sie kompletnym debilem i wystawi to gdzies na aukcji, wczoraj dostałem telefon z policji ze prokurator kazał mi przedstawic przedmioty do rozpoznania, i dzis sie okazało że to moje ukradzione tomholdery, clampy i torba. Ponoc wjechali na chate jakiemus małolatowi i tam leżały moje graty, aż trudno mi w to uwierzyc
[size=9][ Dodano: Sob 07 Mar, 2009 ][/size]
Doszło pare gratów m.in.
werbelek Pearl Masters Custom Maple 14/6,5 <--------- zabija w każdym stroju
hi-hat Amedia Vigor Rock Shiny 14" <-------------- zakochałem się, to coś czego długo szukałem
stołek Basix <------- w końcu coś co utrzyma moje dupsko porządnie
Remadzik<------- w połączeniu z Emadem daje mega kopa
rezo na gary G1 clear <---------- w końcu brzmi jak należy
2 bijaki Iron Cobra do Eliminatora < -------- zdecydowanie lepsze, lżejsze
Mały up, doszła 16" przerobiona z 16x16, ma sporo dołu jak na ciachnięty floor tom i w dodatku została przerobiona na wiszący więc w tej chwili jest juz konfiguracja docelowa czyli 10, 12, 14, 16:
Werbelek jest wyśmienity jeszcze raz dzięki drumer86 za to cudo co prawda w studio musiałem znaleźc odpowiedni strój, bo na koncertach i próbach podkręcam go troche wyżej, ale zagadał przepięknie nawalator, pewnie jak skonczymy mixy i mastering, troche hardcorepunka pojawi się w odpowiednim dziale
No cóz ja moge napisac, ride brzmi godnie pod mikrofonem jest bardzo selektywny, natomiast bez, oprócz bella, lekko się "rozmywa", to takie cos pomiedzy Z customem a Avedisem, jak dla mnie wysmienicie.
Nagrania pojawia sie jak skończymy mixy i mastering