Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Sprzęt » Pokaż nam Swój sprzęt » Pearl Masters Maple Custom
Pearl Masters Maple Custom
Autor Wiadomość
chudzik5 

Wysłany: Pon 20 Paź, 2008   

Hehehe Dzieki Wielkie :)

Kanclerz 
Admin
Marcin Kwaśny

Wysłany: Wto 21 Paź, 2008   

joj0 napisał/a
Kanclerz tym wypowiedzeniem Ciesze sie, ze ludzie coraz czesciej zaczynaja grac na dobrych bebnach wydawało mi się trochę dogryzające innym który np: nie stać na lepsze bębny, ale to tylko może mi się wydawać ;)

Zadne dogryzanie! Powiedzialem tak bo tak czuje. Ciesze sie, ze coraz wiecej ludzi stac na dobre bebny i nie musza sie meczyc na starych rozklekotanych polmuzach. Wszystkim tego zycze.
www.kashmir.pl
www.myspace.com/perkusjaonline

chudzik5 

Aha rozumiem nie no kazdy odebral to tak jak chcial :)

Grummer
Strč prst skrz krk!

Chudy Kongratulacjon :D Super bębny, a jak wymienisz na Recordinga to w ogole chyba się w Tobie zakocham :wink:

chudzik5 

Nie!!! nie!!! bron Cie panie Boze zakochiwac sie!!! :D Ja jestem zajety :D a raczej zaswiadczony :D Recordinga mam w planach, ale nie ma zadnego ktory by mi odpowiadal, tzn cherry wood no i dlugie tomy :) Jak znajde Tamcie ktora mi bedzie pasowac to wezme Tamcie :)

nawalator 
Mówta na mnie NAW

Wysłany: Sro 22 Paź, 2008   

Kanclerz napisał/a

(...) Ciesze sie, ze coraz wiecej ludzi stac na dobre bebny i nie musza sie meczyc na starych rozklekotanych polmuzach. Wszystkim tego zycze.

Tez to w sumie zauważyłem.:)

Chudy - to mże zamień się ze mną - mój pearlik jest odpowiednikiem recordinga.;d

KUPIĘ
lugi mapex z serii Q.

Grummer
Strč prst skrz krk!

nawalator napisał/a
Kanclerz napisał/a

(...) Ciesze sie, ze coraz wiecej ludzi stac na dobre bebny i nie musza sie meczyc na starych rozklekotanych polmuzach. Wszystkim tego zycze.

Tez to w sumie zauważyłem.:)

Chudy - to mże zamień się ze mną - mój pearlik jest odpowiednikiem recordinga.;d

A Ty co, masz dobre unikatowe bębny i jeszcze chcesz się zamieniać?

chudzik5 

Ja sie nie zamieniam:D dlatego ze jestem w angli a po drugie dlatego ze jak sprzedam te to kupie inne :)

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Sprzęt » Pokaż nam Swój sprzęt » Pearl Masters Maple Custom