bell'e black metal naprawdę świetne. zawsze chciałem mieć zilbel'a, ale był poza zasięgiem finansowym., na dobrą sprawę za połowę ceny zildjiana mam dwa belle, które sprawdzają się rewelacyjnie. najpierw miałem tylko 7", ale zachęcony brzmieniem kupiłem mniejszy do bajerków
wg mnie warte zdecydowanie więcej aniżeli można je kupić
<edit>
niedługo zaprezentuje w dziale twórczość swój nowy zespół
Ostatnio zmieniony przez love dance justice Sro 22 Cze, 2011, w całości zmieniany 2 razy
nie, swojego mam już chyba od 5 lat. mój pierwszy profesjonalny talerz genialna blacha, przez czas odkąd ją nabyłem miałem z 4 hihaty i 5 crashy, ride zawsze zostawał ten sam.
Anarchismo, tak dokładnie i niestety się sprzedało wiedziałem do kogo należy ride i widziałem że wy go chcecie sprzedać, poza tym kto przegląda chociaż w małym stopniu forum skojarzy od razu drugi ride z filmiku, że to Twój. Spóźniłem się na tego AA parę godzin, nie miałem neta bo awaria neostrady była. Mogłem pójść do kogoś i go kupić ale stwierdziłem skoro tyle wisiał to parę godzin powisi. No i niemiła niespodzianka...
@small czegoś wcześniej nie pisał, daleko też nie masz, mogłeś wpaść obadać tego ride, mój kolega seweryn spokojnie by Ci zatrzymał, nie musiałby pakować, płacić za wysyłkę i płacic za prowizję, ehhh
do rodziny dołączą werbel w którym zakochałem się od pierwszego uderzenia, dzisiejsza próba sprawiła, że oszalałem na jego punkcie!
w piątek będzie u mnie
akryl to jednak brzmienie którego szukałem naprawdę długo. nastrojony wysoko, na dwuwarstwowym naciągu (rmv double ply, remo emperor itp) brzmi pełnie, szeroko, do tego ta czułość + ciepło. fantastyczny werbel
w piątek również...
zawsze chciałem mieć tę stopę. czy jest lepsza od eliminatora? pearl to profesjonalny sprzęt, jednak marzyłem o dw od długiego czasu - mimo pancernej konstrukcji to najlepiej leżąca pod nogą stopa w systemie łańcuchowym wg mojej opinii. p2002c to rewelacyjny sprzęt, w żaden sposób nie dyskredytuje tego mechanizmu, jednak jeśli chodzi o stopy zawsze bardziej leżało mi dw. cudo!
akryl to jednak brzmienie którego szukałem naprawdę długo. nastrojony wysoko, na dwuwarstwowym naciągu (rmv double ply, remo emperor itp) brzmi pełnie, szeroko, do tego ta czułość + ciepło. fantastyczny werbel
ten post sprawił, że jednak musze dorwać coś akrylowego. od początku chwytam znaki, zebym spróbowal akrylu.:D
_________________ ZAMIENIĘ Pearla BLX 10 12 14 16 22 (+13 SD)
KUPIĘ lugi mapex z serii Q.
Wysłany: Pią 30 Gru, 2011
na co zmieniasz?
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!