Pearl Export Series
22x16 12 16
Werbel - 14x6,5 Mapex pro steel
Blachy
Hi hat 14" powerful Meinl Soundcaster Custom
Ride - 20 " powerful Meinl Amun
Crash- 16 " rock alchemy professional(nie ma na zdjeciu,na sprzedaz) , 18 "Pro Art alchemy , 20" A custom zildjian
China - 17 " Traditional Istanbul Agop , 14 " meinl gen-x (na sprzedaz)
Jestem wlasnie w trakcie wymieniania blach. W najblizszym czasie mam zamiar wymienic blachy na crasha 18 A custom , ride 22 avedis lub 24 k , orientala trash-chine 18 , spashe 8 i 10 a custom i zil-bella .
Jesli wszystko pojdzie tak jak powinno to gdzies pod koniec roku jeszcze bebny wymienie na Ddrum Diode albo jak wogole super sie ulozy to na Sjc.
no SJC powiadasz...cierzko bedzie to załatwić, choć nie powiem ja tez bym chciał. w polsce to jest oczywiscie nie dostępne a pomijam ze mega drogie:)
tak wogole to kojaże ten zestaw z kądś..jak bym juz gdzieś go widzał...
no SJC powiadasz...cierzko bedzie to załatwić, choć nie powiem ja tez bym chciał. w polsce to jest oczywiscie nie dostępne a pomijam ze mega drogie:)
Wlasnie cenowo wychodza najlepiej ze wszystkich tych customowych marek (ocdp,shine,truth,c&c).
Pearl export series 22x16 12 16 , 14x6.5
Blachy:
Hi hat 14" meinl soundacaster custom powerful
ride 20" meinl amun powerful
crash 20" zildjian a custom
W najblizszym czasie wymiana ride na wiekszy i cieńszy a po za tym juz nie dlugo nowe bębny , w rozmiarach specjalnie dla mnie . (musze nestety troche poczekac)
Wysłany: Pon 10 Mar, 2008
KaRaŚ napisał/a
Nowe cudo
czy mi sie wydaje czy on na allegro byl ostatnio?
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
ja po średnio-ciekawych doświadczeniach z akrylowymi werbelkami jestem mocno neutralnie nastawiony do tych cudeniek no, ale być może SPAUN > Kirchhoff, nie wiem, nie gralem
Ale zaraz zaraz, Karaś, jesteś z Wawy moze uda sie kiedys bym wpadl i obejrzał ten werbel, jestem bardzo ciekaw Pzdr, pisz na GG jakby co
_________________ . . . przez całe stulecia wywyższał człowieka nad zwierzę i wznosił go ku wyżynom nie kij, ale muzyka: czar powabnej prawdy, powab jej wzorców. Borys Pasternak
odlewane obręcze może nie świadczą o jakości bębna, ale poprawiają brzmienie. W moim collectorsie miałem podobne obręcze i werbel się trochę dławił. Zmieniłem obręcze i jest cacy
#Shalaq: nie stanowią o jakości bębna, tylko wg mnie to lepsze obręcze. sam mam 2.3 i z chęcią wymieniłbym na die casty, gdybym miał wolną kasę. pzdr! EOT