Werbel pearl Omar Hakim 13x5" poszedł w Polskę i nastąpiła ściema (dosłowna) w blachach, dark energy zastąpiły "zwykłe" signatury. Ponadto pozbyłem się twina DW 5k zastępując go singlem eliminator (na pasku). Nagrania obecnego setu są w trakcie płodzenia, zamieszczę po porodzie. Pzdr
_________________ Rhytm is a way to transmit a description of experience
in an emotional and not abstract way.
It is more than a metaphor:
It is a physical experience as real as any other.
EDIT: Ustawienie rewelacja, już pisałem na GG. Paisty to najpiękniejsze, najlepiej prezentujące się a przy tym perfekcyjnie brzmiące blachy... Zazdroszczę...
EDIT: Ustawienie rewelacja, już pisałem na GG. Paisty to najpiękniejsze, najlepiej prezentujące się a przy tym perfekcyjnie brzmiące blachy... Zazdroszczę...
to dlaczego używasz zildków ?? [sry za offtop ]
_________________ Miszcz 1. quizu perkusyjnego w 2010 r.
Wysłany: Czw 29 Maj, 2008
fajna macie wokalistke
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
to dlaczego używasz zildków ?? [sry za offtop ]
Bo są jak dla mnie za drogie... Ale może już niedługo ;] Pierwszy krok w stronę Paiste'a już uczyniłem (niedługo w moim temacie), liczę na kolejne w niedługim czasie
Nie róbcie koledze bałaganu w temacie - Jacek , z Ciebie to niezły endorser będzie kiedyś - będziesz miał 2 tygodniowe umowy z producentami
EOT
_________________ Taye Go-Kit
Roland TD 4K
Ja(zz)centy
Wysłany: Pią 30 Maj, 2008
Konrad napisał/a
Werbel pearl Omar Hakim 13x5 poszedł w Polskę i nastąpiła ściema (dosłowna) w blachach, dark energy zastąpiły zwykłe signatury. Ponadto pozbyłem się twina DW 5k zastępując go singlem eliminator (na pasku). Nagrania obecnego setu są w trakcie płodzenia, zamieszczę po porodzie. Pzdr
Konrad, widze ze sciema nastapila nie tylko w blachach ale jedna z wokalistek tez niezle "sciemniala" to jakies warsztaty (gospel?) na siennej mieliscie?
bebenki slicznotki, blaszki tez. gratulacje man!
nie zalujesz teraz z perspektywy ze pozbyles sie mmx-a? (pytam bo widze zes sie pozbyl hakima)
To fotki z IV warszawskich warsztatow gospel, ktorych wspolorganizatorem byl Sienna Gospel Choir, ale byla to impreza dla wszystkich chetnych.
A jesli chodzi o werble, to zmieniam jak rekawiczki... ciezko mi znalezc dokladnie ten jeden, jesli jakis brzmi swietnie live, to w studio mam zastrzezenia... i tak w kolko, ciagle szukam pzdr