wiesz, to jest ogólnie sprzęt dla profesjonalistów, dla ludzi chcących TEGO brzmienia, ja na dobra sprawę jeszcze się nie odnalazłem w swoim brzmieniu, więc kombinuję z blxem.;) takze na swój nie narzekam (jedynie na brak 10tki)
_________________ ZAMIENIĘ Pearla BLX 10 12 14 16 22 (+13 SD)
KUPIĘ lugi mapex z serii Q.
Taaa, to są stanowczo TE bębny, w które będę uderzał... Mój nauczyciel miał identyczną konfigurację i kolor, nawet blaszki podobne- brzmi to wszystko razem przecudnie, aż chce się skopać dupę tym bębnom
To są na 100% dokładnie takie bębny jakie chciałem miec, brzmienie odpowiada mi pod każdym względem, wykonanie i wykończenie powodują nieustający wyszczerz
Poza tym mobilizują mnie do ćwiczenia bo w tym momencie jestem po ok. 2 latach zastoju w ćwiczeniu i naprawdę dużo muszę popracować żeby być w jako takiej formie. Werbel nie przestaje mnie zadzwiać, mam nadzieję w niedalekiej przyszłości dokupić jeszcze ten sam model tylko 10x6,5.
Blachy - A customy baardzo mi się podobają, kupiłem jeszcze splash 6" i ride 22" K Custom - własnie czekam na ride'a i statyw pod splasha.
Ze złych wiadomości - w centralce pękła mi obręcz i czekam na zamówenie z Pearl'a - z drumcenter dostalem info, ze na taka obrecz czeka sie pol roku...mega slabo no ale co zrobic
Obręcz do centralki to wydatek ponad 560 zeta. Trudno. Tymczasem czekam na przyjazd nowego twina (100 lat juz nie gralem na dwie stopy) i hi-hatu. Moze zdaze cos pocwiczyc przed Open'erem
Obręcz pierdla fortuny nie kosztuje - tylko trzeba czekać... Bertrand może pokleić - warto spróbować Nowej u nich nie bierz - nie zaokrąglają z tego co widziałem obręczy na końcach - wygląda to koszmarnie
Wysłany: Wto 30 Cze, 2009
czy ja dobrze widzialem wczoraj w teleexpresie te bebenki? jesli tak to robisz grozne miny na teledysku
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Z tego co pamiętam, te czarne moduły z gąbki były jakoś naklejane na ściany, zapytam chłopaków na następnej próbie i napiszę jak to dokładnie wyglądało. Tłumiło konkretnie