Wysłany: Nie 16 Lis, 2008
sliczne bebny! kolorek swietny! powiedz jeszcze tylko cos o blaszkach bo ze zdjeci to tylko jakiegos a custom ride'a widze bodajze...
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
@nawalator - przesiadłem się z Mapex Saturn i różnica jest zauważalna zarówno brzmieniowo jak i wizualnie. Bardzo zauważalna :D
Werbel - hm, werbel był czynnikiem który zadecydował o wyborze Pearl Reference - kilka lat temu, w jakimś salonie z instrumentami w Oslo przeglądałem sobie dość dużą ilość przeróżnych werbli, w tym sygnowanych ale żaden nie brzmiał tak znakomicie jak ten z zestawu Reference. Czy jest wart 3000 - dla mniej est, chociaż nie zapłaciłem za niego pełnej kwoty, podobnie jak za zestaw, natomiast jest to na pewno najlepszy werbel na jakim do tej pory grałem/nagrywałem - jestem absolutnie zachwycony brzmieniem, wykończeniem i kolorem, jedyne co mi sie nie podoba to waga - ten werbel waży dosłownie tonę!
@head - dziękuję
@klima - dzięki, blaszki to Zildjian A Custom: Hi-hat 13" Mastersound, Crashe: 16" i 17", Medium ride 20", splash 12", china trash 16", bell 8". Jestem z nich bardzo zadowolony
@Dimitrich - no, prześliczny, tak to ten z allegro
Wysłany: Nie 16 Lis, 2008
no werbel od referenca swoje wazy
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Zestaw jest rzeczywiście straszny. Ale bardziej niż zestawu zazdroszczę tego poczucia, że na drodze rozwoju osobistego i zawodowego nadszedł już właściwy moment, by sobie coś takiego z czystym sumieniem kupić.
Poczucie akurat w tym przypadku nie miało nic do rzeczy - ten zestaw był jednym moich marzeń, a jak mawia mój Tatko - trzeba mieć marzenia i je realizować
Nadal uważam, że właściwie nie powinienem grać na niczym powyżej starego szpadra na którym zaczynałem ale to już inna para kaloszy
Nagrania muszą poczekać bo w tym momencie mam mega zastój i najpierw muszę porządnie poćwiczyć żeby cokolwiek gdziekolwiek pokazywać, druga sprawa, że fajnie byłoby te beczki porządnie nagrać, kamerka w laptopie to słaba opcja jest
"pracowałem" na 3 różnych modelach, nie wiem co to dokładnie było. Mi w każdym razie wybitnie nie leżą. A poprzedni post był raczej napisany na luzie - nie neguje tego że apple robi dobry sprzęt - gdyby faktycznie robili słaby sprzęt raczej nie byliby tak popularni
Również przepraszam za offtop - to już więcej się nie powtórzy ;]
Idę na bębnach pograć bo jeszcze dostanę bana za pisanie takich pierdół
Wysłany: Czw 01 Sty, 2009
cholera werbelek robi ogromne wrażenie! Gratuluje zestawu! Reference to na pewno marzenie nie jednego bębniarza. Śliczny kolor. Ja kiedyś miałem styczność z referencem, z tym ze w odcieniach brązu - a jak ten kolor się dokładnie nazywał, nie mam pojęcia, nawet nie szukałem po necie w każdym razie wspaniały instrument
Ja kiedyś miałem styczność z referencem, z tym ze w odcieniach brązu - a jak ten kolor się dokładnie nazywał, nie mam pojęcia, nawet nie szukałem po necie w każdym razie wspaniały instrument