Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Sprzęt » Pokaż nam Swój sprzęt » pearl SMX + paistów garść
pearl SMX + paistów garść
Autor Wiadomość
RAudT 

Wysłany: Pią 23 Lis, 2007   

Engram napisał/a
zdarzył mi się nie raz przypadek wypadnięcia toma z i.s.s., co prawda na sali prób gdzie sprzęt ma ciężkie życie.(...)Niniejszy post nie ma na celu obrażanie czyichkolwiek bębnów posiadających takowe mocowanie, każdy ma co lubi.

Nigdy ich nie mialem, ani nie slyszalem o takich problemach z I.S.S. Fakt - nieumiejetne zamontowanie stwarza pozory, ze wszystko sie trzyma a w efekcie moze dojsc do poluzowania mocowania.

Ja jestem zadowolony, bo nie mialem wczesniej I.S.S. - Optimount to bylby dla mnie za duzy koszt.

Th0rn

Wysłany: Pią 23 Lis, 2007   

Konradzik!!! swietne foty!!!!!!!! piekne bebeny!!! teraz w domu dopiero mi sie odpalily zdjecia!!! zaaajeeebisteee!! wiesz ze ci zawsze kibicowalem bos zdolniacha byl :) zapros mnie na jakies granie gdzies co??? teraz to juz pewnie wymiatasz panie panie ! :) pozdrowka od mojej Kasi...patrz pamieta cie jeszcze :D

Konrad

Wysłany: Sob 24 Lis, 2007   

Hehe, Kasi się nie zapomina :D

Może i byłem zdolniacha, ale przez te parę lat zdążyłem zgnuśnieć po różnych biurach i innych zawodowo- szkolnych wynalazkach. Trza się wziąć za siebie :) Pzdr

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Sprzęt » Pokaż nam Swój sprzęt » pearl SMX + paistów garść