w planach mam Sonisphere, koncert OZZyego i Metalmanię -> Judasz ^^ więc 2ga centrala odpada.
Swoją drogą nie chciałbym się męczyć z dwoma centralami- w huss dużo miejsca zajmowało by, drogo by wyszło. Bynajmniej na razie 2giej centralki nie bedzię.
Przede wszystkim chciałbym zaopatrzyć się w blaszki, które miały by szansę zagościć pod moją pałką na dłuższy okres czasu. Szkoda, że nikt nie chce kupić ode mnie A customa chiny - byłbym o krok bliżej. Rozważam też wymianę hatu i ride'a ;] ride może na Dimension Power / Power Bell bądź jakiegoś Signaturka . Hi hat - ehh, długo muszę pomyśleć. W każdym razie najpierw muszę pozbyć się tej zacnej chiny .
No i chciałbym w końcu wejść do studia, by nagrać chociaż jakieś demo
póki jeszcze nie wpisuję UPa, dam coś by się nie zastało.
Zdjęcia z pierwszego/zarazem ostatniego koncertu z nowym basistą w sumie to ostatni koncert z kapelą Grałem na swoim zestawie ( VBX 8,10,12,14,22 + sensitone 14; Blaszki: Zildjian Z3 14 mstrsnd hh, Paiste ALPHA metal crashes 17 & 18, okazyjnie Wuhan china 20" i ...
Zildjian Z custom MegaBell ride 21
12 marca 2011,
macie moją piękną buźkę :biggrin: :
Wysłany: Czw 31 Mar, 2011
joj0 napisał/a
to i tak nie zmienia faktu że masz dwa różne gripy. z gripa na prawej tez da sie jechać z palców
a czy to zła przypadłosc?
ja tez tak czesto mam ze prawa jest na francuza a lewa na germana ale to czysta sprawa szybkosci i mocniejszego grania z reszta famularo napisał o tym cała ksiazke