tak mi jest najwygodniej tzn nie ma takiego ząbka zeby był między tym ustawieniem a bardziej płaskim wiec wybrałem taki ale jeszcze pomysle nad przechyleniem
teraz zamiast orionka mam Meinla classics powerfull od kolegi z forum :]
wygląda zaje**ście - od odrobiny kiczu jeszcze nikt nie umarł a to była najfajniejsza naklejka obora to by była jakbym sobie nakleił Oriona albo spółdzielnie mleczarską w Ropczycach ;P
tobie sie wyswietlaja zdjęcia ?
aktualizacja
Orion po środku nie jest mój- w jego miejsce już do mnie jedzie Orionek Rage bass splash
niestety zdjęcia nie sa aktualne najbardziej bo lewy statyw łamany sie wyprostował i poszedł pod małego crasha po prawej, a nowy basix cbs800L (wypas sprzęt) poszedł na lewą stronę, a statyw spod małego crasha czeka na koleżankę z Chin :p
(musiałem wkleić do nastepnego posta bo by sie znowu formatownaia linkow zesrały)
aaa
to już sie sprawa wyjasniła- zaopiniował mi to Zidljian na tyle ile dało sie ze zdjęc wywnioskować. Okaząło się ze to były Zildjiany tyle, ze jeden okolo lat 30 a drugi kolo lat 50 sprzedałem je dawno już, jeden za 190 drugi za 160
wiem, że to rozbój w biały dzień ale co mi z nich by przyszło ? nikt w polsce więcej nie da już sie przekonałem a potrzebowałem kasy i sie z tego powodu nie mam zamiaru ciąć
skoro taka okazja to trzeba było kupić cwaniaczku
Ale gdzie mi z tym cwaniaczkiem wylatujesz? Masz nerwicę? Nosi cię? Idź pobiegaj na świeżym powietrzu
Mówię jak jest w moim odczuciu... Raz, że nie musiałeś sprzedawać tylko w Polsce (istnieje takie coś jak ebay.com, jakiś kolekcjoner z hameryki może by to łyknął za lepszą sumkę), a dwa, że ja w ogóle bym nie sprzedawał, miało by to dla mnie jakąś wartość historyczną zawsze
mam nerwiće jak takie pierdoły musze czytać
ale masz blachy na których możesz grac a ja sobie musiałem kupić, a dwa, że do wystawienia na zagranicznym ebayu trzeba miec konto paypal, a żeby miec Paypal trzeba spełnić pewne warunki w banku
pozdro i dobranoc
po co chlopaki te nerwy...
czasem tak jest ze chcialoby sie zostawic ale portfel pusty...
tez tak mam nieraz...:/
ale blachy musze przyznac unikatowe- szkoda ze wczesniej nie zajrzalem na fora...
pozdro!
od lewej
HH Meinl calssics powefull 14"
crash alchemy pro art 16"
splash Orion rage bass 12"
crash Istanbul Mehmet dark crash 18"
china Wuhan 16"
ride Meinl live sound 20" z bellem amati
Bębny
22"x16"
tomy 12" i 13", studnia 16"
werbel 14"x 5.5"