Mapex Pro Brass
13' x 3,5' (maszynka sie zepsula... )
psuja jestes i tyle
_________________ Rhytm is a way to transmit a description of experience
in an emotional and not abstract way.
It is more than a metaphor:
It is a physical experience as real as any other.
wcale nie, juz mi cos krzaczyl od dluzszego czasu sam zepsules i teraz mam!
to skeev popsul
on to w ogole psuja! w emadzie juz mam kratery przez niego
@naw
sam wycinalem, krzywo w cholere ale ze przezroczysty to nie widac z reszta to tylko taki przejsciowy, bo mi mapexowski poszedl na koncercie a na nowy narazie mnie nie stac
on to w ogole psuja! w emadzie juz mam kratery przez niego
trza mu nie dawac
jeden pekl. no one juz maja swoje lata, a poszedl mi talerz, ktorego uzywam naprawde sporadycznie. gdyby poszla mi 18' to jeszcze bym zrozumial bo wale w nia nieprzecietnie, ale 16'...
@Yahoo
jak szalec to szalec
@Qbs
on swoich nie ma, a ze ja dobry czlowiek jestem to sobie gra
szkoda, ze nie mam clampa, bo bym sobie ta 12' dal nizej jeszcze, a mi centralka przeszkadza...
co do blach, dzisiaj zauwazylem ze pekniety amun peka dalej w miejscu 'uciecia'... z tym, ze mam tak fajnie, ze komu sie chce to siada za moje graty i w nie mluci ile sil, ech... a ostatnio na probie bylo ok (mam taki zwyczaj po tym, jak mi poszedl twister, ze ZAWSZE sprawdzam blachy przed i po grze) no ale nie dojde kto...
tak, akurat na dobrych naciagach te beczki gadaja calkiem przyzwoicie szczegolnie stopa
dzisiaj zauwazylem ze pekniety amun peka dalej w miejscu 'uciecia'... z tym, ze mam tak fajnie, ze komu sie chce to siada za moje graty i w nie mluci ile sil, ech...
To czego nie zabierasz blach do domu?? Nie szkoda Ci tych talerzy człowieku?? Ja w zyciu bym swoich talerzy nie zostawił, nawet gdyby to były twistery
Moja też już niedługo bedzie miała nowego wlaściciela
(mam tez taka nadzieje, że może ktos sie skusi ), a blach w przyszłości pod żadnym pozorem nie pożyczaj, nawet kumplom. Inaczej sprawa wyglada gdy jestes przy tych blachach i wiesz co sie z nimi dzieje