Co do zdjęć to nie wiem, nigdy osobiśćie nie miałem problemu z tym serwisem hostingowym. Moge wrzucić jeszcze na imageschacka.
Werbelek, jak to stalowy, gra poprawnie. Stroje go wysoko lub bardzo wysoko, jak na stalowy ma mały przydzwiek co jest spowodowane chyba budowa korpusu (młotkowany). Ładny wysoki strzał, lecz nie taki suchy. Kompletne Sahara brzmieniowa była na podwójnym Evansie (dla mnie tragedia, nigdy nie kupie 2 warstw na werbel) Najlepiej brzmiał na powerstroke 3 z kropą tak jak teraz, i Evans Power Center Reverse Dot.
Co do EC-2, mam te naciągi od 2 tygodni, lecz nie są jeszcze kompletnie rozgrane z powodu rozwalonego nadgarstka... Ale powoli znowu zaczynam grać. Stroje je nisko, jak na moje brzmią już fajnie, choć wierze że da sie wyciągnąć z nich o wieeeele więcej bo mistrzem strojenia to ja nie jestem Będę sie męczył ze strojem jak się porządnie rozegrają rozegrają.
Crash Oriona to teraz najgorsza moja blacha w zestawie. Jest taki jakby.. Jakby na koncu nie mogł sie rozkręcic, słychac ze to grube B8 które jakby nie moze wybrzmiec pełnym brzmieniem. Polecam natomiast Stagg Furia i Myra, blaszki masakra! Orion pojdzie do zmiany
Co do tego co gram.. Wczoraj bawilismy się na pewnym forum w "Jaka to Melodia" i nagrałem kilka krótkich klipów.
Wysłany: Sro 22 Kwi, 2009
jak dla mnie zajebioza sprzęcior
wszystko miodzio
dwie kwestie:
jak ten werbello sie sprawuje? sluchalem na myspace ale wiesz jak to jest z nagraniami teraz... chodzi mi o to czy nie piszczy, jak z wykonaniem, trwałość gwintów, maszynka, kucie etc....
druga
jak ten naciąg na 8" chodzi? ja jak założyłem to strasznie pudłowato brzmiał, stąd u mnie g2 i też wypaśnie się zgrywa - głośniej, pełniej, więcej troszku mozna wyciągnąć