Włąśnie skończyłem skręcać mój nowy unikatowy werbelek! Rozmiary 13x9, na górze powerstroke 3 na dole snare Ambasador i sprężynki pearl'a brzmi miodzio! Jak tylko dorwe aparat, to zrobie fotke!
Jeszcze jedno - założyłem na cały set satki pearla - sąsiedzi mnie zmusili do tego,żeby je kupić
@515: Nie żartuj - wiem,że mam słaby aparat w telefonie, ale chyba nie aż tak,żeby pomylić polmuza z Artistem:D
@Farel: Niestety próbek nie mam i nie nie mam jak zrobić...
w sobotę może uda mi się dorwać jakiś lepszy aparat i porobić zdjęcia w lepszej jakości...
Co do werbelka 13" - jego brzmienie mnie niesamowicie zaskoczyło jak go pierwszy raz rozgrywałem. Jest boski.
hehe...nie opłacało mi się? jak to nie? Przeca za beczki dałem jakieś łącznie 800zł, oczywiście to było rozłożone w czasie (i po za tymi co są na zdjęciach mam w domu jeszcze różne 3 centrale 2 werble, 2 tomy 13 i 2 tomy 12) a naciągi i tak bym musiał kupić, blachy i tak bym musiał kupić...Wiele rzeczy z tego zestawu zdobyłem drogom poszukiwań i wyciągania od kooś na zasadzie"ale przecież i tak pan tego nie używa, a tylko za graca piwnicę/strych. Włożyłem w to tylko sporo pracy i może jakąś stówkę na materiały. Ja tam twierdzę,że mi się opłacało. I szczerze powiem. Mam już plan na nowy updejt;] Ale wszystko w swoim czasie;)
A tak na marginesie...nawet nie wiecie jaki fajny jest stolik pod monitor z centrali 20x17, albo kosz na śmieci z toma 13x12 ^^
Zę tak powiem, ten polmuz jest jak czarny VW garbus z wychoromowanymi zderzakami, alufelgami, skórzaną tapicerką i silnikiem 1,6 boxer... Tchnąłeś w te garki duszę, jak ktoś wyżej napisał