Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Sprzęt » Pokaż nam Swój sprzęt » Polmuz Custom by Dziuba!Update10.04
Polmuz Custom by Dziuba!Update10.04
Autor Wiadomość
MD 
Badżej;]

Wysłany: Sob 28 Lip, 2007   

[size=24]Ram ta da dam tam tam![/size]

Włąśnie skończyłem skręcać mój nowy unikatowy werbelek! Rozmiary 13x9, na górze powerstroke 3 na dole snare Ambasador i sprężynki pearl'a brzmi miodzio! :D Jak tylko dorwe aparat, to zrobie fotke!

Jeszcze jedno - założyłem na cały set satki pearla - sąsiedzi mnie zmusili do tego,żeby je kupić :wink:

MD 
Badżej;]

Wysłany: Czw 10 Kwi, 2008   

Po prawie rocznej nieobecności melduję się ponownie :wink: Trochę się prze ten czas zmieniło. Ale co najważniejsze, zmieniły się troszkę moje bębny! 8)

Proszę spojrzeć :wink:

(odrazu przepraszam za jakość zdjęć - niestety nie mam aparatu...zdjęcia z telefonu... :cry: )

perkusja

perkusja

perkusja

perkusja

perkusja

Jak widać sprawiłem sobie mały prezencik na wiosnę;)

Beczki - cały czas Polmuz.

Werbel 1 (na zdjęciu) 14x5,5 (góra: Remo Ambasador Vintage A, dół: Remo Ambasador Snare, sprężyny: Metrix 30)
Werbel 2 (brak fotki) 14x6,5 (góra: Remo Powerstreok3, dół: Remo Ambasador Snare, sprężyny: Premier 20)
Werbel 3 (na zdjęciu) 13x9 (góra: Remo Powerstreok3, dół: Remo Ambasador Snare, sprężyny: Pearl SN1420C)
BD 20x17 (Uderzany Aquarian Super Kick I + łatka Evans, rezonansowy Remo Powerstreok3 Smooth White)
Tom tom1 12x8 (góra: Remo Emperor , dół: Evans G1)
Tom tom2 14x10 (góra: Remo Emperor , dół: Evans G1)

Blaszki Paiste:

13" Alpha Medium Hats
16" Alpha Medium Crash (ze starj serii)
20" Alpha Full Ride
15" Alpha Sensitive China
10" Alpha Thin Splash

Perkusjonalia:
Tamburyno Latin Percussion Cyclops Dimpled Brass
Shaker Meinl

HW:
3x Basix CBS 600 (łamane)
Basix CBS 100 (łamany)
Basix V4 (pod HH)
DW 4002
Uchwyt na perkusjonalia Salsa Club

Na zdjęciu również Rodsy ze stajni A. Polachowskiego, Ahead AB5 Studio i filcowe pałki Gładka.

Jakby ktoś miał ochotę posłuchać to zapraszam do Krakowa (kontakt przez gg i się umówimy :) )

Pozdrawiam wiosennie :wink:

mappeto

gratuluję... świetnie sie prezentuje z białym rezonansem na centrali... najbardziej spodobał mi się twój werbelek 13"...

jezyor

gratuluję samozaparcia.
piękny set
miodny
uroczy
:)

Farel 
your worst nightmare

A masz może jakieś jego próbki?? Bo jestem strasznie ciekawy brzmienia - czy choć trochę stracił tego swojego kartonu :wink:

P.S.: Sam mam polmuza, nie piszę tego posta, żeby wyśmiać właściciela - bębny wyglądają super.

515 

Wysłany: Pią 11 Kwi, 2008   

to jest polmuz? :| myslalem ze jakis artist, no moze M'ka w wykonczeniu natural... wow!

MD 
Badżej;]

@515: Nie żartuj - wiem,że mam słaby aparat w telefonie, ale chyba nie aż tak,żeby pomylić polmuza z Artistem:D
@Farel: Niestety próbek nie mam i nie nie mam jak zrobić...

w sobotę może uda mi się dorwać jakiś lepszy aparat i porobić zdjęcia w lepszej jakości...

Co do werbelka 13" - jego brzmienie mnie niesamowicie zaskoczyło jak go pierwszy raz rozgrywałem. Jest boski.

Dziarski Henk

tknąłeś w te bebny dusze
zajebisty egzemplarz naprawde

co innego, że wogle ci sie to nie oplacało ale to już inna kwestia =) i nie moja sprawa

515 

serio! moze to zasluga aparatu, ale wygladaja na beczki dobrej klasy!

MD 
Badżej;]

hehe...nie opłacało mi się? jak to nie? Przeca za beczki dałem jakieś łącznie 800zł, oczywiście to było rozłożone w czasie (i po za tymi co są na zdjęciach mam w domu jeszcze różne 3 centrale 2 werble, 2 tomy 13 i 2 tomy 12) a naciągi i tak bym musiał kupić, blachy i tak bym musiał kupić...Wiele rzeczy z tego zestawu zdobyłem drogom poszukiwań i wyciągania od kooś na zasadzie"ale przecież i tak pan tego nie używa, a tylko za graca piwnicę/strych. Włożyłem w to tylko sporo pracy i może jakąś stówkę na materiały. Ja tam twierdzę,że mi się opłacało. I szczerze powiem. Mam już plan na nowy updejt;] Ale wszystko w swoim czasie;)

A tak na marginesie...nawet nie wiecie jaki fajny jest stolik pod monitor z centrali 20x17, albo kosz na śmieci z toma 13x12 ^^

jaqb 
Gatunek na wymarciu

Zę tak powiem, ten polmuz jest jak czarny VW garbus z wychoromowanymi zderzakami, alufelgami, skórzaną tapicerką i silnikiem 1,6 boxer... Tchnąłeś w te garki duszę, jak ktoś wyżej napisał :)

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Sprzęt » Pokaż nam Swój sprzęt » Polmuz Custom by Dziuba!Update10.04