Bramkarz
Wysłany: Nie 21 Sty, 2007
Kurczę, normalnie Twój sprzęt mi się podoba... gdybym miał jeszcze kocioł to bym sobie machnął taki zestaw, a tak to tylko mam centralke i TT 13 w domku, na tym ćwicze. Ładnie, jak zalożysz rezonanse to będzie jeszcze ładniej
_________________ Kto ma do "oddania" (moge dac na piwo ) niepotrzebny kociol? Proszę o kontakt
Kurdede to sie przeobraza powoli w fan klub polmuza tak sie wszyscy chwla/zala (oczywiscie nie przeszkadza mi to :p) ale spoko podoba mi sie to ze mowicie o swoich polmuzach pokazujcie fotki bo chetnie tez poogladam i dzieki Bramkarz za komplement moja ksztaltna perka sie wzruszyla
_________________ Sprzedam:
Remo Practise Pad 8" 70zł Mało uzywany
Stopa Mapex P750 125zł
Bramkarz
Wysłany: Pon 22 Sty, 2007
Heh za to mój niekształtny tekturowy kocioł równiez się wzrósza jak widzi Twój :p
Apropos fotek, niedługo zamieszczę zdjęcia swojego czarnego Polmuzika, może nawet jutro, wtedy sobie popatrzycie jak to u mnie wygląda (w dalszym ciagu nie mam rezonansów... ehh), a swoją droga fajnie by było taki fanklub stworzyć
_________________ Kto ma do "oddania" (moge dac na piwo ) niepotrzebny kociol? Proszę o kontakt
Coś Ci krzywo wyszło . Popracuj nad wykończeniem tego rezo bo widać, że to klejone. Pomysł całkiem niezły ale troszke gorzej z wykonaniem . Pozdrawiam.
No racja ale cyfrowka sie rypla wlasnie udalo mi sie wyczyscic naciag z tych czarnych plam jest bialuki ring tez bo widac rakie czarne linnie to dlatego ze markerem zrobilem linie pomocnicza jak ciac;) pomalowalem rowniez obrecz na czerwno tzn opprawilem ja bo miala tam obisie rysy itp... jak wyschnie zmontuje wszystko i moze zrobie fotki i znowu wrzuce dla porownania;) pozdrawiam
_________________ Sprzedam:
Remo Practise Pad 8" 70zł Mało uzywany
Stopa Mapex P750 125zł