Wysłany: Sro 03 Sty, 2007 Polmuz po przerobce. UPDATE 12.05.07
Witam wlasnie sie zalogowalem i poznaje o czym tu tak dyskutujecie:) Jesli chodzi o moj sprzet to oczywiscie na poczatek rewelacji nie ma .W 2003r kupilem polmuza(cos na poczatek).Gram 6lat rok temu zdarlem ochydna okleina ladnie wyszlifowalem polakierowalem powymienialem co sie dalo. Oczywiscie na wygladzie zyskal i to bardzo jak ludzie go widza nie dowiezaja ze to jest tes\n slawny "gowniany" Polmuz . Lecz jednak nie bylem dalej zadowolony z dzwieku (jak pewnie zreszta kazdy kto maia doczynienia z ta pzygodoa o imieniu polmu :p . No to zazczolem od werbla zmienilem obydwa naciagi na Remo emperror wymienilem sprezyna na Pearla i werbek brzmi przepieknie.
Nastepnie kupilem clampa i zrobilem podwieszonego toma (12'') teraz walcze nad brzmieniem centrali mam zamiar kupic nowy naciag , brakujace sruby. Jak narazie wywalilem stara stope polmuza i zastapilem ja nowiutka stopa Mapexa P750. Nastepnym w kolejce jest tom tom albo nowa pera mysle o uzywanej yamahie Stage custom lub o jakims nowym Mapexie. Co do bach to niedawno kupilem Set Zildjiana Planet Z oczywiscie od czegos trzeba zacac ale przyznam ze naprawde nie spdziewalem sie ze tak ladnie brzmia i sie trzymaja (gram punk rocka) Z talezy posiadam jeszcze Chine 18'' Zildjiana Avedis oraz mam w planie dokupic jeszcze CrashRide Paiste oraz splash Paiste. Lecz jesli wracajac do bebnow nie pasowal mi przod to skombinowalem Naklejke Orange County Drum & Percussion i nakleilem na przednim naciagu i perkusja sprawuje sie wspaniale z wygladu wszyscy co ja sulyszeli i zobaczyli nie uwiezyli mi ze to polmuz jeden koles zapytal mnie ile dale za te piekne gary (myslal ze to OCD&P). Niektorzy mi mowia ze bebny wygladedm przypominaja bebny Travisa Barkera (Blink 182,+44) jak dla mnie to daleko im do takiego wygladu ale to pewnie dlatego ze przejscie jest tak ulozone i Ride jest nisko itp Zdjec nie mam ale moze kiedys postaram sie zrobic to wystawie sami zobaczycie jak one wygladaja:) Pozdrawiam i jest mi bardzo milo ze dolaczylem do waszego grona
Ostatnio zmieniony przez OCD&P Sob 12 Maj, 2007, w całości zmieniany 3 razy
Ewenementem jest to, że w dziale "pokaż swój sprzęt" topic jeden z niewielu, jeśli nie jedyny, który nie oferuje fotek ani chociaż rysunku ustawienia jest bardziej oblegany (tzn. więcej w nim postów) niż w niejednym topicu, w którym zdjęcia są, pomijając już fakt, że to najmłodszy topic w tym dziale
No troche szkoda ale tez wole troche w niego wlozyc i sprzedac z zyskiem (o ile go sprzedam ) a jak nie sprzedam bede mial pere do prob w domu a druga do prob z zespolem i koncertow jednoczesnie
Ostatnio zmieniony przez OCD&P Wto 09 Sty, 2007, w całości zmieniany 1 raz
Noi nadszedł ten dzisiejszy poniedziałkowy dzien kiedy wrzuce fotki mam nadzieje ze po tym moim wyzszym opisie nie napaliliscie sie ze to jakas super pera i sie rozczarujecie... Oto linki do pery troche swiatło waliło bo to halogeny oswietlaja ja ... wiec sie wydaje ze blachy sa baaardzo brudne a to taka zmyłka. China wycieta zapomnialem napisac ale dzwiek nadal ma taki jaki ma miec oczywiscie napiszcie cos o tym ale nie dobijajcie mnie az tak
[size=24][/size]ZDJECIA SA NIZEJ BO TE SIE DLUGO OTWIERALY
Ostatnio zmieniony przez OCD&P Sro 10 Sty, 2007, w całości zmieniany 3 razy
no to wrzucilem bo faktycznie sie dlugo laduja na interii wiec tu sa na imageshack (Dodalem napis na srodku zdjecia zeby moze jakies dziecie nie przywlaszczylo sobie mojego autorstwa itp )
Ostatnio zmieniony przez OCD&P Pią 13 Kwi, 2007, w całości zmieniany 2 razy
Dziekuje wyszystki za takie komentarze nie spodziewalem sie ze az tak wam ie spodoba :O jak wczesniej pisalem to chce dokupic splash i crashridee Paiste wiec jak tylko kupi robie nowe fotki i wam pokaze ale narazie jeszcze sie nie napalajcie bo to kasy trche jeszcze mi brakuje:P Pozdrawiam
_________________ Sprzedam:
Remo Practise Pad 8" 70zł Mało uzywany
Stopa Mapex P750 125zł
Antonio
Wysłany: Pią 12 Sty, 2007
..ten koleś pomyślał że to OCD&P chyba tylko przez naklejke . Ładnie zachowany polmuz
_________________ They come upon you like a pack of rabid hounds as they slobber in your ears and purge you with their sounds.
Dziekuje wyszystki za takie komentarze nie spodziewalem sie ze az tak wam ie spodoba :O jak wczesniej pisalem to chce dokupic splash i crashridee Paiste wiec jak tylko kupi robie nowe fotki i wam pokaze ale narazie jeszcze sie nie napalajcie bo to kasy trche jeszcze mi brakuje:P Pozdrawiam
Załóż lepiej dolą obręcz i naciąg do floor'a i dorób taką do tom'a