spoko spoko, tomy są dobrze ustawione, zły efekt na zdjęciu poza tym jestem leworęczny.
Co to floor-toma to jest, tylko że go nie objąłem. Będzie lepsze zdjęcie w sobotę mam nadzieję.
_________________ "Muzyka gra, a serce? A serce bije mocniej."
___
MAPEX/ZILDJIAN/AMEDIA/STAGG
Wreszcie zdjęcia lepszej jakości. Nie patrzcie na małe tomy bo ich praktycznie nie używam (może w jednym kawałku) więc są trochę odsunięte.
A floora na zdjęciu nie ma..bo nóżka mi się wyłamała
_________________ "Muzyka gra, a serce? A serce bije mocniej."
___
MAPEX/ZILDJIAN/AMEDIA/STAGG
werbelek
Wysłany: Nie 28 Paź, 2007
jotaen napisał/a
spoko spoko, tomy są dobrze ustawione, zły efekt na zdjęciu poza tym jestem leworęczny.
Co to floor-toma to jest, tylko że go nie objąłem. Będzie lepsze zdjęcie w sobotę mam nadzieję.
Nie rozumiem...jestes leworeczny ale werbel i hi hat masz po lewej stronie a wiec normalnie. leworeczni mają zazwyczaj werbel i hh po prawej a FT po lewej...czy tak
moim zdaniem opłacało.do bebnów power beata jestem zrażony i nigdy nie zainwestował bym w ten sprzet mógłbys wymienic naciągi.tak to ogólnie fajny kolorek blaszki naweet spoko.a chciałbys sprzedać blaszki do hi hetu tu masz moje gg 2662586 jk by co jestem zainteresowany.pozdro!!!:D:D:D:D
_________________ W ODDALI KRZYŻ,ZNAK NIECZYSTEJ KRWI!
nie wiem ile czasu grasz ale nie przypuszczam, zebys gral latami wiec doradziłbym ci abyś ustawił sprzęt standardowo i wprowadzil tylko lekkie korekty celem personalizacji.
Zakupiłem używanego, idealnego hihata od znajomego Paiste 302 14 za 140 zł. Opłacało się, nie?
no srednio sie oplacalo, poniewaz 302 to blachy wykonane z mosiadzu czyli z tego samego materialu z ktorego jest wykonany twoj poprzedni hihet solar by sabian czyli roznicy w brzmienu praktycznie nie bedzie.